twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 20:55
Εκτύπωση

12

Μετά από 7 χρόνια ο Γ. Σαρρής επέστρεψε στα γραφεία της ΕΠΣ Χίου και σε Γενική Συνέλευση, προκαλώντας πανικό στη Διοίκηση της ΕΠΣ, καθώς δεν μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά η «τυπολατρία» που επέδειξε η Διοίκηση Νικολαΐδη, διώχνοντας ουσιαστικά τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Χίου.

Συγκεκριμένα ο Γ. Σαρρής πήγε στη Γ.Σ. της ΕΠΣ Χίου, εκπροσωπώντας την ομάδα του Κανάρη, επιστρέφοντας εκεί που ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια, ακολουθώντας μια πορεία που τον έφερε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γ. Σαρρής αντικατέστησε τον Γ. Τσαμπά, καθώς ο τελευταίος νοσεί με Κορονοϊό. Ωστόσο η Διοίκηση Νικολαΐδη, δείχνοντας μια περίεργη «τυπολατρία», τη στιγμή που στο παρελθόν έχει υπάρξει ανοχή σε άλλα πιο σοβαρά θέματα, όπως είχε επιτραπεί να συμμετέχει και να ψηφίσει σωματείο που δεν είχε ξεκαθαριστεί αν πληρούσε τις προϋποθέσεις του καταστατικού. Ενώ δεν τηρείται η προβλεπόμενη από το καταστατικό διαδικασία ενημέρωσης των σωματείων για τον απολογισμό.

Ο Γ. Σαρρής, μιλώντας στη ChiosPress, αφού εξέφρασε την δυσφορία του για το γεγονός, δήλωσε ότι είχε προηγηθεί ενημέρωση και συμπληρωματική αίτηση εκπροσώπησης, ενώ προφορικά μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο σήμερα τόσο ο Κ. Νικολαΐδης όσο και ο Γ. Κάρμαντζης έφεραν αντιρρήσεις στη συμμετοχή του.

Πραγματικά αυτή η στάση ξενίζει, καθώς πέρα από το τυπικό του πράγματος υπάρχει και το ηθικό κομμάτι, αλλά και η στοιχειώδης ευγένεια που δεν τηρήθηκε.

12

image

image

 

Newsletter