twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 20:51
Εκτύπωση

12Σύμφωνα με πλήρως εξακριβωμένες πληροφορίες της ChiosPress o K. Νικολαΐδης βλέποντας ότι είναι με το ένα πόδι έτοιμος να πέσει στον γκρεμό, αποπειράθηκε να προσεγγίσει εκ νέου τον Δ. Κοματά, προσφέροντάς του τη θέση - ναρκοπέδιο του Προέδρου του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δ. Κοματάς επιφυλάχτηκε να απαντήσει τις επόμενες μέρες.

 

Η πρόταση Νικολαΐδη έχει αρκετές αναγνώσεις: καταρχάς παίρνοντας θέση με θεσμικό ρόλο ο Δ. Κοματάς, ουσιαστικά δεσμεύεται σε ό,τι αφορά στην άσκηση εσωτερικής αντιπολίτευσης. Δεύτερον το κομμάτι της διαιτησίας είναι ναρκοπέδιο και όποιος το αναλάβει θα έχει σίγουρα μεγάλη φθορά σε επίπεδο σωματείων, καθώς μέχρι στιγμής ο Δ. Κοματάς είναι «ατσαλάκωτος», εν αντιθέσει με την πτέρυγα Νικολαΐδη, που σε μεγάλο βαθμό έχει απαξιωθεί στη συνείδηση αρκετών σωματείων.  

 

Από εκεί και πέρα η εσωτερική αντιπολίτευση διαμηνύει ότι οι μέρες Νικολαΐδη στην προεδρία της ΕΠΣ Χίου τελειώνουν τον Φεβρουάριο, βάσει προεκλογικής συμφωνίας. Ωστόσο μένει να φανεί εάν η διαδοχή θα γίνει ομαλά με απλή παραίτηση Νικολαΐδη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να γίνει πρόταση μομφής.

 

Οι πληροφορίες της ChiosPress αναφέρουν σε ό,τι αφορά την προεκλογική συμφωνία, ενδιαφέρον τότε για τη θέση του Προέδρου είχαν δείξει, εκτός από τον Κ. Νικολαΐδη, οι Μισιριώτης, Μπουλάς και Τζιώτης (έχει παραιτηθεί). Ωστόσο δεν αποκλείεται τον Φεβρουάριο να δηλώσει παρών για τη θέση του Προέδρου και ο Ν. Κοτσώνης, ο οποίος μεταβαίνει στην Αθήνα για να έχει συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, συντοπίτη του, Ν. Βακάλη, καθώς υπάρχει σφοδρή ενόχληση στην ΕΠΟ γι’ αυτά αυτά που λαμβάνουν χώρα στην ΕΠΣ Χίου και βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο ο Κ. Νικολαΐδης, όσο και ο Στ. Φεργαδιώτης έχουν πέσει σε δυσμένεια στην ΕΠΟ.

12

image

image

 

Newsletter