twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 13:26
Εκτύπωση

imageΜεγάλη ένταση επικρατεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου, το οποίο φυλλοροεί. Από καιρό το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου παρουσιάζει έντονα προβλήματα, ωστόσο τώρα ο κόμπος φαίνεται ότι έχει φτάσει στο χτένι. Αφορμή στάθηκε η εκλογή του Περιφερειακού Συμβούλου του Στ. Κάρμαντζη, Βεργίνα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χίου. Στο γεγονός αυτό αντέδρασαν έντονα οι Κοτσώνης, Γεωργούλης και Κοματάς, που κατηγορούν τους πρωτεργάτες στο να μπει στην Πειθαρχική ο Βεργίνας, Νικολαΐδη και Φεργαδιώτη, ότι έχουν μετατρέψει την ΕΠΣ Χίου σε πολιτικό γραφείο, ασκώντας ρουσφετολογική πολιτική.

 

 

Οι Κοτσώνης, Γεωργούλης και Κοματάς αποφάσισαν ότι δε θα συμμετέχουν πλέον σε καμία δραστηριότητα της ΕΠΣ Χίου, διαχωρίζοντας τις θέσεις του από τον Κ. Νικολαΐδη. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό τηρούν αποστάσεις και οι Μπουλάς και Μυριαγκός. Έτσι, η διοίκηση Νικολαΐδη βαδίζει σε δύσβατα μονοπάτια και εμφανίζει έντονα σημάδια αποσύνθεσης.

 

 

Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησε με τη ChiosPress ο Πατριάρχης του χιώτικου ποδοσφαίρου, Γ. Σιδεριδάκης, οποίος στήριξε τους Κοτσώνη, Γεωργούλη και Κοματά, ενώ μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τους Φεργαδιώτη και Νικολαΐδη. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Με θλίψη μου πληροφορούμε την κατάντια της που έχει περιέλθει η ΕΠΣ Χίου. Στα 70 χρόνια πορείας μου ουδέποτε η ΕΠΣ Χίου έχει φτάσει σ’ αυτή την κατάσταση. Με ευθύνη του Προέδρου της ΕΠΣ Χίου, Κ. Νικολαΐδη και του γνωστού περιφερόμενου των Πολιτικών Γραφείων, Στρ. Φεργαδιώτη η ΕΠΣ Χίου έχει μετατραπεί σε πολιτικό γραφείο που κάνει εξυπηρετήσεις με σκοπό το πολιτικό όφελος. Τα φαινόμενα αυτά οδηγούν την ΕΠΣ Χίου σε επικίνδυνους ατραπούς. Σημειώνω ότι η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι έννοιες ασυμβίβαστες και δε θα πρέπει να εμπλέκονται. Επιπρόσθετα η καταστρατήγηση των κανονισμών του ποδοσφαίρου και οι επιλεκτικές εξυπηρετήσεις σε σωματεία θα φέρουν θύελλες στην ΕΠΣ Χίου. Ελπίζω τα σωματεία στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση να βάλουν ένα τέλος σε όλα αυτά

 

12

image

image

 

Newsletter