twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 20:06
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΗ Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΑΚΜΗ στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της και σε εφαρμογή των οριζόμενων της νομοθεσίας που διέπει την κοινωνική οικονομία θα επιχορηγήσει 20 συνολικά αθλητικά (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κλπ) και πολιτιστικά σωματεία  της Περιφέρειας Β. Αιγαίου για την υλοποίηση αθλητικών και άλλων κοινωφελών δράσεων.

 

Τα Σωματεία που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα πρέπει να καταθέσουν αναλυτική έκθεση με περιγραφή της δράσης που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν, συνοδευόμενη από προτιμολόγια ή προσφορές για το εύλογο του κόστους. Οι δράσεις θα πρέπει να έχουν χώρο υλοποίησης την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και χρόνο υλοποίησης εντός του 2017.

 

Τα σωματεία δύνανται να αιτηθούν προϋπολογισμούς δράσεων έως και 7.500 ευρώ.

 

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι 17/2/2017 και η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτών από το Δ.Σ. της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ εντός του Μαρτίου 2017.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Νόμιμο Εκπρόσωπο της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, κο Βασίλειο Μήτσουρα (τηλ. Επικοινωνίας 6938238224).

12

image

image

 

Newsletter