twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 16:58
Εκτύπωση

 photo kele_zps96c2f726.jpgΟ παλαιότερος εν ενεργεία παράγοντας του Ποσειδώνα, ο Π. Κελεπερτζής, που είδε τον Ποσειδώνα να ξεκινά από τη Γ’ Τοπική Κατηγορία και να κατακτά το Πρωτάθλημα μίλησε στη ChiosPress για την πορεία του Ποσειδώνα και τους ανθρώπους που συνέδεσαν το όνομά τους με τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

 

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Στον Ποσειδώνα τα τελευταία χρόνια έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και η ομάδα από τις μικρές τοπικές κατηγορίες έφτασε να κατακτά το πρωτάθλημα. Στον μεγάλο Ποσειδώνα του σήμερα πολλοί έχουν βάλει το λιθαράκι τους και σε καμία περίπτωση οι επιτυχίες της ομάδας δεν οφείλονται σ’ έναν και μόνο άνθρωπο. Κατ’ αρχάς πρώτος ηγέτης της ομάδας ήταν ο Κ. Φατσής, ο οποίος ανέλαβε τον Ποσειδώνα όταν βρισκόταν στη Γ’ Τοπική Κατηγορία και μαζί με τον Α. Μπουσέκα (προπονητής) και άλλα παιδιά στη διοίκηση, έβαλαν τις βάσεις του μεγάλου σήμερα Ποσειδώνα. Μετά τον Κ. Φατσή πρέπει να γίνει αναφορά στον Φ. Μπουλά, αλλά κυρίως στους Μ. Βασιλικό και στα αδέρφια Στ. και Λ. Μπουλά, που κρατούν την ομάδα υγιή και σε πολύ υψηλό επίπεδο.

 

Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία του Ποσειδώνα φέτος, καθώς το καλοκαίρι η ομάδα βρέθηκε σε μια δύσκολη καμπή, καθώς αποχώρησαν τόσο παράγοντες όσο και παίχτες, οι οποίοι από μόνοι τους εάν αποτελούσαν μια ομάδα θα διεκδικούσαν το πρωτάθλημα. Ειδικά από το έμψυχο δυναμικό αποχώρησαν οι Μπαχάς, Σεράφης, Μαυρογιάννης, Γαλάνης, Νιάκας, Σταματελόπουλος, Μελέκος, Δημητρακάκης, Λοΐζος, Πιτσικούλης, Ντεμίρι κ.α. Επίσης αποχώρησε και ο Προπονητής Λ. Ευθυμίου, ο οποίος βοήθησε την ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος με τη σωστή διαχείριση ενός πολύ ποιοτικού ρόστερ.

 

Κλείνοντας, αν και γίνομαι κουραστικός, πρέπει να αναφερθώ για ακόμη μια φορά στην προσφορά του Μ. Βασιλικού και του Λ. Μπουλά, καθώς επίσης στο Θ. Στείρο και στα νέα μέλη του Συμβουλίου. Επιπρόσθετα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις σημαίες της ομάδας Μ. Μελιτζάνη και Ν. Μπακογιώργη. Καλή χρονιά με υγεία

12

image

image

 

Newsletter