twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 16:57
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΟ Π. Βρουλής ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τη σύσταση της κίνησης του για την ΕΠΣ Χίου και επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας της ChiosPress. Η κίνηση θα ονομάζεται «Παγχιακή ενωτική κίνηση», ενώ μέχρι στιγμής υπάρχει χάσμα με τον Άλλο Δρόμο και οι επαφές συνεχίζονται.

Αναλυτικά η ιδρυτική διακήρυξη του Συνδυασμού του Π. Βρουλή:

Μετά από παρότρυνση πολλών παραγόντων ποδοσφαιρικών ομάδων μας έχοντας πλήρη συναίσθηση του ρόλου και των ευθυνών που προκύπτουν από αυτή μας την επιλογή σας ανακοινώνουμε την υποψηφιότητά μας για το Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μας ενώνουν τα ίδια όνειρα , φρέσκες ιδέες ,εμπειρία και μεράκι για το μέλλον του χιώτικου ποδοσφαίρου. Με γνώσεις από το τι εστί ποδόσφαιρο, που επιζητά μια νέα αρχή, με ισονομία, αξιοκρατία, που θα αλλάξει τα στεγανά στον αθλητισμό του τόπου μας.

Τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ΕΠΣ είναι λυπηρά.

Το διοικητικό της συμβούλιο με συνεχόμενες αποχωρήσεις υπολειτουργεί και οι επιτροπές της σχεδόν ανύπαρκτες.

Το Χιώτικο ποδόσφαιρο έχει βαλτώσει και χρειάζεται επανεκκίνηση.

Μέσα από τη συλλογικότητα και την πολλή δουλειά θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρό μας και να το φτάσουμε εκεί που του αξίζει.

Αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι ήρθε η ώρα των σωματείων. Δεσμευόμαστε ότι θα υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση και δικαιοσύνη, με ταυτόχρονη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε αυτό της διαιτησίας που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά.

''Έχουμε να κάνουμε πολλά απο την επομένη κιόλας των εκλογών. θα προσπαθήσουμε για την οικονομική ανακούφιση των σωματείων βασιζόμενοι σε πολλές σκέψεις και προτάσεις δικές μας αλλά και των σωματείων. Θέλουμε να επιδιώξουμε συνεργασίες με όλους τους φορείς. ''Γνωρίζουμε πολύ καλά όλα τα προβλήματα και θα αγωνιστούμε για να δώσουμε λύσεις, αγαπάμε το ποδόσφαιρο, είμαστε μέσα στο ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο μας, μπορεί και πρέπει να γυρίσει σελίδα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμά μας. Βάζουμε ψηλά τον πήχη και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε με κριτήριο πάντα την εντιμότητα, την πρόοδο και τον σεβασμό στο χιώτικο ποδόσφαιρο.

Τα πρώτα ονόματα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της Παγχιακής ενωτικής κίνησης είναι τα παρακάτω:

Αγγουλές Μανώλης

Βρουλής Παντελής

Γεωργούλης Γιάννης

Ζερβόπουλος Νίκος

Καζάκος Άγγελος

Κοντούδης Μιχάλης

Κυριακώδης Νίκος

Μιχαλιός Γιάννης

Ντάγκινης Θανάσης

Ντομάτας Γιάννης

Πατούνας Γιάννης

Σκαπινάκης Δημήτρης

Σταυρινούδης Σπύρος

Φεγκουδάκης Νίκος

12

image

image

 

Newsletter