twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 17:51
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΜε αργά και σταθερά βήματα οργανώνονται τα μέλη της νέας κίνησης για την ΕΠΣ Χίου, καθώς υπάρχει πολύ χρόνος και όπως έχει δείξει το παρελθόν ασκούνται αφόρητες πιέσεις τις τελευταίες μέρες, οπότε πολλά μπορούν να αλλάξουν. Με βάση αυτό το δεδομένο τα μέλη της κίνησης αυτής προτίθενται να κατέβουν ως Συνδυασμός με την προϋπόθεση ότι θα έχει διασφαλιστεί πλήρες ψηφοδέλτιο και παρουσία παραγόντων από όλα τα Σωματεία που θα διάκεινται θετικά σ’ αυτήν, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δε θα υπάρξουν διαρροές την ώρα της κάλπης.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εν ενεργεία παράγοντες δύο Σωματείων, όπου πρώην παράγοντές τους κινούνται προς άλλες κατευθύνσεις, συναντήθηκαν και αποφάσισαν τους υποψηφίους του, προκειμένου να προκαταλάβουν δεσμεύσεις.

 

Τα μέλη του στενού πυρήνα της Κίνησης εκφράζουν τούτη την ώρα συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τελικά η πλειοψηφία των Σωματείων, έχοντας δει όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, θα κλείσουν τα αυτιά σε Σειρήνες και Δαναούς που θα κομίζουν δώρα και για πρώτη φορά θα ψηφίσουν για το πραγματικό ποδόσφαιρο της Χίου.

12

image

image

 

Newsletter