twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 22:00
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΑπίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΕΠΣ Χίου και πιο απίστευτα είναι αυτά που λέει ο Παν. Δημητρακόπουλος στους παράγοντες του Ποσειδώνα, οι οποίοι από τη μια καταγγέλλουν τις τακτικές αυτές και από την άλλη φυσικά δεν πιστεύουν τίποτα.

 

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα τα μέλη της Πειθαρχικής μαζί με τα φύλλα αγώνα έλαβαν και ένα χαρτί από την ΕΠΣ Χίου βάσει του οποίου εγκλωβίστηκαν και τιμώρησαν δύο Σωματεία: τον Πύργο και τον Ποσειδώνα για αποβολή από τα πρωταθλήματα υποδομών.

 

Με απλά λόγια η ίδια η Διοίκηση της ΕΠΣ Χίου ζήτησε την τιμωρία!

 

Ειδικότερα για την περίπτωση Ποσειδώνα, η ομάδα των Καρδαμύλων με επίσημο έγγραφό της τον Περασμένο Σεπτέμβριο ενημέρωσε επίσημα την ΕΠΣ Χίου, ότι εκ παραδρομής δήλωσε συμμετοχή στον Πρωτάθλημα Παίδων, καθώς επιθυμούσε να δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Τζούνιορ. Αυτό πέρασε από Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου και επομένως η ομάδα του Ποσειδώνα δεν τιμωρήθηκε.

 

Τώρα έρχεται η ΕΠΣ και τρεις μήνες μετά αναγκάζει με την τροποποίηση που έκανε την Πειθαρχική και τιμωρεί το εν λόγω Σωματείο.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ποσειδώνας και οι παράγοντες αυτού είναι αντιπολιτευόμενοι προς τη Διοίκηση Δημητρακόπουλου.

 

Τα ερωτήματα που εγείρονται:

-Κατά πόσο είναι σωστό από κάθε άποψη η τροποποίηση προκήρυξης ενώ έχουν αρχίσει τα πρωταθλήματα υποδομών;

 

-Γιατί ο Ποσειδώνας δεν τιμωρήθηκε τον Σεπτέμβρη;

 

-Γιατί το ποσό της ποινής να είναι 300 ευρώ και όχι για παράδειγμα 50 ευρώ, από τη στιγμή που δεν τηρείται ο ΚΑΠ και στη μια και στην άλλη περίπτωση;

12

image

image

 

Newsletter