twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 20:30
Εκτύπωση

Συνεχίζονται οι διεργασίες και οι συναντήσεις εν όψει των εκλογών του Φεβρουαρίου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Συγκεκριμένα συνάντηση είχαν σήμερα οι Π. Βρουλής, Π. Καμπούρης και Π. Μανωλάκης.

Image and video hosting by TinyPic

Ο πρώην Δήμαρχος Χίου από καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣ Χίου και αναζητά ερείσματα προς διάφορες κατευθύνσεις. Από την άλλη ο Πρόεδρος του Ν.Π. Δήμου Χίου, Π. Καμπούρης το τελευταίο διάστημα έχει ενεργό εμπλοκή στην ΕΠΣ Χίου, ενώ ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Πρ. Μανωλάκης ήταν υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Χίου το 2009 με το ψηφοδέλτιο του Σ. Αμέντα, το οποίο τότε είχε στηρίξει ο Π. Βρουλής. Το 2009 υποψήφιος ήταν με το ψηφοδέλτιο Αμέντα και ο Π. Καμπούρης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις εκλογές της ΕΠΣ Χίου, με τον Βρουλή να έχει πρόθεση για ενωτικό ψηφοδέλτιο.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες γίνονται πολλές επαναπροσεγγίσεις τόσο φανερές όσο και αφανείς. Ενώ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το 2009 το ψηφοδέλτιο Αμέντα είχε τεθεί απέναντι στον Γ. Σαρρή, ενώ τώρα ο Π. Βρουλής συνομιλά με την πλευρά Σαρρή.

12

image

image

 

Newsletter