twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 20:01
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΈντονοι τριγμοί υπάρχουν στην ομάδα του Ελληνικού Κάστρου ή όπως εμφανίστηκε τελευταία «Ομάδα για τη Χίο», καθώς υπάρχουν αποχωρήσεις βόμβες στα θεμέλια της, ενώ από κάποιους άλλους υπάρχει έντονος προβληματισμός.

 

Η κίνηση του Ελληνικού Κάστρου ξεκίνησε με βασικό πρωτεργάτη τον Κ. Νικολαΐδη, ο οποίος μαζί με τον Στρ. Φεργαδιώτη ξεκίνησαν να καλούν σε συναντήσεις άτομα που αντιπολιτεύονταν τον Γ. Σαρρή και κατ’ επέκταση τον Συνδυασμό που διοικεί την ΕΠΣ Χίου. Οι συναντήσεις λάμβαναν χώρα στο Ελληνικό Κάστρο εξ ου και η ονομασία. Σήμερα βέβαια τα δεδομένα αυτά αλλάζουν, καθώς ο Κ. Νικολαΐδης επαναπροσέγγισε την ομάδα που Διοικεί την ΕΠΣ Χίου και παραμένει πιστή στον Γ. Σαρρή.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Νικολαΐδης εκφράζει όλη την «Ομάδα για τη Χίο» ή λειτουργεί ατομικά, ωστόσο εδώ και λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι από αυτήν αποχωρούν οριστικά οι Ζωάνος και Γλύκας, οι οποίοι από το φιάσκο της προσφυγής και μετά κρατούσαν αποστάσεις. Οι αποχωρήσεις είναι βόμβες, καθώς και οι δύο είχαν ενεργό συμμετοχή το προηγούμενο διάστημα στις διεργασίες της «Ομάδας για τη Χίο». Ως λόγος αναφέρεται σε διάφορα πηγαδάκια οι τακτικισμοί και η έλλειψη σταθερής έντιμης στάσης από κάποιους.

 

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ChiosPress, και άλλα μέλη της εν λόγω κίνησης είναι προβληματισμένα, μεταξύ αυτών και ο Μ. Προγούλης, ο οποίος σήμερα, εμφανίστηκε έντονα σκεπτικός και διαμήνυε ότι δεν υπάρχει καμία οδός επαφής ή στήριξης των ανθρώπων συνέχεια του νυν Συνδυασμού, ο οποίος το 2013 είχε επικεφαλής τον Γ. Σαρρή.

12

image

image

 

Newsletter