twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 21:12
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΜεγάλες δυσκολίες, αντιμετώπισε η παρούσα Διοίκηση υπό τον Παν. Δημητρακόπουλο για να βρει υποψηφίους εν όψει των νέων συμπληρωματικών εκλογών, αλλά όπως φαίνεται μεγαλύτερες ήταν οι δυσκολίες για να βρεθούν Σωματεία για να στηρίξουν υποψηφίους της.

 

Έτσι, φτάσαμε στο σημείο τους τέσσερις υποψηφίους να τους προτείνουν δύο Σωματεία (ΠΑΧ και Λαίλαπας), όπως αναφέρει στο σημερινό ρεπορτάζ της η Εφημερίδα «Αθλητική Χίος». Αυτό προφανώς βασίζεται στο Άρθρο 3 του Παραρτήματος Β’ Καταστατικού της ΕΠΣ Χίου, του οποίου η ερμηνεία μπορεί να είναι και διαφορετική, αλλά προφανώς οι νομικοί που θα ρώτησε η διοίκηση της άναψαν το πράσινο φως! Εμείς διαβάζοντάς το θεωρούμε ότι ο αναπληρωτής, αναπληρώνει τον τακτικό και μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι (γι’ αυτό και στο καταστατικό χρησιμοποιείται ο ενικός αριθμός στο «Αντιπρόσωπος») και όχι και οι δύο, ο ένας ως τακτικός και ο άλλος ως αναπληρωματικός. Εάν ισχύει κάτι άλλο θα περιμένουμε την απάντηση της Διοίκησης της ΕΠΣ Χίου για να ενημερώσουμε άμεσα το ποδοσφαιρικό κοινό.

 

Image and video hosting by TinyPic

Απόσπασμα του καταστατικού της ΕΠΣ Χίου

 

Από εκεί και πέρα υπάρχει και κάτι ακόμη, που θα πρέπει η διοίκηση να διευκρινίσει με ανακοίνωσή της. Ο Λαίλαπας μετά τις εκλογές της Τετάρτης θα έχει δύο τακτικούς Συμβούλους και έναν αναπληρωματικό. Το 2013 (το Δ.Σ. από εκείνες τις εκλογές είναι σε ισχύ) είχε στηριχτεί από τον Λαίλαπα ο κ. Δημητρακόπουλος, που σήμερα είναι τακτικός. Τα γεγονός καθιστά το Σωματείο του Λαίλαπα να έχει την απόλυτη Κυριαρχία στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου, με τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο θα έχουν δικαίωμα ψήφου!

 

Τα δεδομένα δείχνουν ότι η παρούσα διοίκηση που αποτελεί συνέχεια του Συνδυασμού που ηγήθηκε ο Γ. Σαρρής τον Φεβρουάριο του 2013 πνέει τα λοίσθια και μόνο με ευρύτατες συμμαχίες αντιπολιτευόμενων σήμερα ατόμων θα έχει κάποια τύχη. Τα δεδομένα τούτη την ώρα δείχνουν ότι δύσκολα θα βρει συμμάχους.

12

image

image

 

Newsletter