twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 22:56
Εκτύπωση

Το 2009 στις τότε εκλογές της ΕΠΣ Χίου τέθηκαν αντιμέτωποι οι Σ. Αμεντας και ο Γ. Σαρρής. Ο Αμέντας σε συνέντευξη τύπου που είχε δώσει τότε και παρουσίασε τον συνδυασμό του είχε πει τα παρακάτω λόγια για τον σημερινό Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Χίου, που είχε πάει με το μέρος του, παρουσιάζοντάς τον ως υποψήφιο για την εξελεγκτική επιτροπή:

 

«ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ, Ο ΠΑΛΙΟΣ, ΕΙΧΕ ΤΗ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΡΡΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ,ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΟ.»

 

Τότε υποψήφιος με τον Σ. Αμέντα ήταν ο Παντελής Καμπούρης, με τον πρώτο να λέει απλά: ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ  ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Επίσης τότε υποψήφιος με τον Αμέντα απέναντι στον Γ. Σαρρή ήταν και ο Στ. Φεργαδιώτης και ο κ. Αμέντας είχε παρουσιάσει τον κ. Φεργαδιώτη με τα εξής λόγια:

ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

 

Από τους παραπάνω το 2013 οι Ι. Λορέντζος και Στρ. Φεργαδιώτης ήταν υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Γ. Σαρρή για την ΕΠΣ Χίου, ο πρώτος ως αναπληρωματικός για την εξελεγκτική και ο δεύτερος ως αναπληρωματικός για το Δ.Σ..

 

Τα παραπάνω αποσπάσματα αυτά είναι αναρτημένα μέχρι σήμερα στο ChiosNews: http://www.chiosnews.com/cn27420091151500.asp. Εναλλακτικά κάποιος μπορεί να τα διαβάσει εδώ: http://tinypic.com/a/feqwqg/3

Image and video hosting by TinyPic

12

image

image

 

Newsletter