twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 22:25
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΗ κίνηση ποδοσφαιρικών παραγόντων, η οποία αναθράφηκε στο Ελληνικό Κάστρο με αρχικούς πρωταγωνιστές τους Νικολαΐδη και Φεργαδιώτη έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο μετά το κάζο της προσφυγής που κατέθεσαν και ανακάλεσαν εν συνεχεία υπό το βάρος των διαψεύσεων των μισών σωματείων, αλλά και της αναβολής των εκλογών της ΕΠΟ.

 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε πολύ μεγάλο πλήγμα στο προφίλ της κίνησης, η οποία εμφανίστηκε έχοντας το προφίλ της ανανέωσης και της εξυγίανσης.

 

Οι πληροφορίες της ChiosPress αναφέρουν ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια ουσιαστική συνάντηση των μελών της κίνησης, ενώ δύο άτομα εμφανίζονται έντονα δυσαρεστημένα με τα γεγονότα της προσφυγής και δείχνουν να κρατούν έντονες αποστάσεις. Ενώ κάποιοι άλλοι αποδίδουν τη σιγή στο γεγονός ότι θα εμφανισθούν και πάλι πριν τις εκλογές του Φεβρουαρίου.

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κατά κόρον αντιπολιτευτικά είναι οι στενές σχέσεις με τον πολιτικό, γνωστό για τα Παναθηναΐκά του αισθήματα, Π. Καμπούρη (πολιτική και ποδόσφαιρο είναι έννοιες πλήρως ασυμβίβαστες), αλλά και το γεγονός ότι ενώ κατηγορούσαν τα μέλη της νυν διοίκησης (Δημητρακόπουλο-Σεράφη) ως καθοδηγούμενα, εμφανίστηκαν εκείνοι να είναι καθοδηγούμενοι από την άλλη πλευρά, έχοντας μάλιστα ως δια μαγείας στην προσφυγή τους δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη!

 

Τα ηγετικά άτομα της ομάδας τα συνδέει περισσότερο οι διαφορές που έχουν με τον Γ. Σαρρή, παρά η αποδοχή πλήρως κοινών θέσεων, οπότε πρόκειται για μια παραφύσιν σύζευξη και είναι άγνωστη η πραγματική της συσπείρωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ συναντιούνται μήνες δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε επικεφαλής…αφού αρκετοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται.

 

Επιπρόσθετο γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι τους συνδέει περισσότερο οι διαφορές με τον Γ. Σαρρής είναι ότι είμαστε ουσιαστικά τρεις μήνες πριν τις εκλογές και μέχρι σήμερα δεν έχουν καταθέσει επίσημα τις προτάσεις τους και το όραμα τους για την ΕΠΣ Χίου, αλλά χρησιμοποιούν κυρίως μικροπολιτικά επιχειρήματα σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα.

 

 

 

 

 

 

12

image

image

 

Newsletter