twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 19:31
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΕπεισοδιακή ήταν η κλήρωση του Κυπέλλου πριν από λίγη ώρα, καθώς στα γραφεία της ΕΠΣ Χίου παρευρέθηκαν οι Μήτσουρας, Κουκούλης και Μανωλάκης, οι οποίοι κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους.

 

Ο Π. Δημητρακόπουλος αρνήθηκε να τις παραλάβει και αρνήθηκε να συγκαλέσει Δ.Σ. την Πέμπτη στις 20:00, ημέρα και ώρα που την περασμένη Πέμπτη συγκάλεσε αντικαταστατικό Δ.Σ. και εξελέγη σε στενό κύκλο Πρόεδρος.

 

Η άρνησή του είχε αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα, με τον Βασίλη Μήτσουρα να του λέει να αφήσει τα κόλπα και τις καταστατικές ντρίπλες. Ο Δημητρακόπουλος επέμενε μονότονα σε δικαιολογίες που με δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες έχει καταρρίψει ο Βασίλης Μήτσουρας βάσει άρθρων του καταστατικού και επίσης σ’ αυτά που έλεγε για να δικαιολογήσει τη σύγκληση του Δ.Σ. παρενέβη ο Λ. Κουκούλης και του είπε ότι δεν είναι έτσι, όπως τα λέει, αφού στο Δ.Σ. της Δευτέρας δεν ειπώθηκαν έτσι.

 

Τα τρία μέλη των εγκάλεσαν γιατί χρησιμοποίησε τα ονόματα τους χωρίς την έγκρισή τους και εκείνος έλεγε πάλι δικαιολογίες ότι το έκανε για να υπάρξει ομαλότητα. Με τον Μήτσουρα να του απαντάει ότι με τις κινήσεις του δείχνει ότι δε θέλει ομαλότητα και ο μόνος λόγος που το έκανε ήταν για να μπορέσει να συγκροτήσει Δ.Σ, ώστε να γίνει Πρόεδρος.

 

Ο Δημητρακόπουλος είπε ότι οποίος αμφισβητεί τη νομιμότητα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, με τον Μήτσουρα να του απαντά: να προσφύγεις εσύ και να ζητήσεις να δεις εάν υπάρχει νομιμότητα, όπως έκανα εγώ και επιπλέον του τόνισε ότι γνωρίζει ότι είναι πολύ υψηλά τα δικαστικά έξοδα για να τα επωμιστεί ένα άτομο. Επιπρόσθετα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τόσο τα πολιτικά δικαστήρια όσο και τις ΕΠΟ θα ακυρώσουν τις διαδικασίες που έγιναν την Πέμπτη, αρκεί κάποιος που θέλει να ασχοληθεί να προσφύγει σ’ αυτά.

 

Η παραίτηση ΜΗΤΣΟΥΡΑ, ΜΑΝΩΛΑΚΗ, ΚΟΥΚΟΥΛΗ που θα κατατεθεί τελικά αύριο, μετά την άρνηση Δημητρακόπουλου να την παραλάβει αυτός.

«Σας καταθέτουμε εγγράφως την παραίτησή μας από το Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου, καθώς δεν δεχόμαστε να συνεχίσουμε να αποτελούμε μέρος αυτού του Δ.Σ. το οποίο μετά και τα γεγονότα της Πέμπτης 20/10/2016 έχει απωλέσει οριστικά κάθε θεσμικό και ηθικό έρεισμά του. Οι αξίες και αρχές μας δε μας επιτρέπουν να γίνουμε συμμέτοχοι και συνένοχοι σε μεθοδεύσεις

12

image

image

 

Newsletter