twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 17:36
Εκτύπωση

Καταιγιστικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην ΕΠΣ Χίου, καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Ένωση οδηγείται σε Δ.Σ. την Πέμπτη προκειμένου να συγκληθεί έκτακτη Γ.Σ. με σκοπό την παύση του Δ.Σ. και την εκλογή νέου.

 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Πέμπτη, 20 Οκτ 2016 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου στην Αγ. Αποστόλων 17 με θέμα ημερήσιας διάταξης τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών\σωματείων με σκοπό την παύση του Διοικητικού Συμβουλίου, βάσει του καταστατικού της ΕΠΣ Χίου (Άρθρο 29, παρ. 7, εδ. β.)  
Η σύγκληση του Δ.Σ. πραγματοποιείται δυνάμει του άρθρου 33 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣ Χίου.».

 

Για την ιστορία μετά τις έντονες αντεγκλήσεις που πραγματοποιήθηκαν και στο χθεσινοβραδινό Δ.Σ. της ΕΠΣΧ, όπου διαφάνηκε ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να εξομαλυνθεί το 1/3 των μελών του Δ.Σ. βάσει του άρθρου 33 παρ. 2 του καταστατικού συγκάλεσαν το Δ.Σ. προκειμένου να ζητήσουν από όλα τα μέλη ομόφωνα να εγκρίνουν την σύγκληση της Έκτακτης Γ.Σ., κάτι που είναι απολύτως θεσμικό.

 

Συγκεκριμένα το αίτημα της σύγκλησης συνυπογράφουν οι Β. Μήτσουρας, Λ. Κουκούλης και Κ. Μανωλάκης και κατατέθηκε σήμερα επίσημα στην ΕΠΣ, παίρνοντας αριθμό πρωτοκόλλου 817-18/10/2016.

 

Από την ώρα της κατάθεσης και μέχρι αυτή την ώρα υπάρχει έντονη κινητικότητα, καθώς ο Παν. Δημητρακόπουλος κάλεσε στο τηλέφωνο τον Βασίλη Μήτσουρα και προσπάθησε να μπλοκάρει το εν λόγω Δ.Σ. αντιπροτείνοντας διαφορετικά, ωστόσο ο Βασίλης Μήτσουρας επέμεινε, κλείνοντάς του μάλιστα και το τηλέφωνο.

 photo 12_zps7hzqzavr.png

 

 

 

12

image

image

 

Newsletter