twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 22:09
Εκτύπωση

 photo 4347971b.jpgΣκληρό ροκ επικράτησε και απόψε στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου, το οποίο την Πέμπτη πηγαίνει σε εκλογή νέου Προέδρου, καθώς οι Π. Δημητρακόπουλος, Ι. Λορέντζος, Φρ. Κουκής και Χρ. Σεράφη κατέθεσαν εγγράφως αίτημα ανασυγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου. Την Πέμπτη 20:00 θα γίνει η συνεδρίαση , στην οποία αναμένεται να γίνει δεκτή η ανασυγκρότηση του Δ.Σ., αφού όπως φαίνεται υπάρχει σύμπνοια από την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ..

 

Σε ό,τι αφορά το θέμα της παρουσίας του Π. Ρούλη στην ΕΠΣ Χίου, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για την εμπλοκή του ονόματός του αποσύρθηκε και θα συζητηθεί σε επόμενο Δ.Σ..

 

Σε ό,τι αφορά το θέμα της προσφυγής των σωματείων έγινε απλά μα ενημέρωση\αξιολόγηση της κατάστασης και το θέμα έκλεισε.

 

Σε ό,τι αφορά το θέμα της σύγκλησης Γ.Σ. των Σωματείων εν όψει εκλογών ΕΠΟ, δεν συζητήθηκε καθόλου, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει κανένα νόημα αυτή τη στιγμή.

 

Σε ό,τι αφορά το θέμα της επιστολής διαμαρτυρίας για τις Μικτές θα συζητηθεί σε επόμενο Δ.Σ.

 

Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ., στο οποίο παρέστησαν και οι Γ. Τζιώτης, Δ. Γαλάτουλας και Ν. Κοτσώνης επικράτησε αρκετές στιγμές αναβρασμός και αντεγκλήσεις επί προσωπικών αναφορών. Για παράδειγμα σε αναφορά επί προσωπικού του Δ. Γαλάτουλα στον Β. Μήτσουρα, ο τελευταίος διευκρίνισε ότι χαρακτηρίζει τις πράξεις και σε καμία περίπτωση τα πρόσωπα.

12

image

image

 

Newsletter