twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 21:51
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΟ Βασίλης Μήτσουρας ανακάλεσε, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Δευτέρας, όλες τις ενέργειες που είχε προβεί και αφορούσαν μείζονα θέματα των ομάδων, καθώς όπως διαφάνηκε η πλειοψηφία των παραγόντων των ομάδων παρέμειναν εγκλωβισμένοι στις αγκυλώσεις που επέβαλλαν τα δύο μπλοκ που λυμαίνονται τον χώρο του χιώτικου ποδοσφαίρου, αδιαφορώντας για τις παθογένειες του συστήματος. Έτσι, εφόσον δεν ενδιαφέρονται οι ίδιοι δεν υπάρχει λόγος να παλεύει.

 

Μεταξύ άλλων:

Σε επικοινωνία που είχε με τον Γ. Μαχαίρα ο Βασίλης Μήτσουρας του ανέφερε ότι αίρει τις πιέσεις του για δωρεάν διαιτησίες και αποδεσμεύεται, οπότε μπορεί να επιστρέψει στο περσινό μοντέλο της μιας δωρεάν διαιτησίας στο τέλος της σεζόν.

 

Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας της ΕΠΣ Χίου το αφήνει στην κρίση των ομάδων και στις ενέργειες των λοιπών παραγόντων της ΕΠΣ Χίου, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να ενεργήσουν και να κριθούν εκ του αποτελέσματος.

 

Ο Βασίλης Μήτσουρας δήλωσε: «Οι απόψεις μου και τα πιστεύω μου είναι δεδομένα και δεν αλλάζουν, ωστόσο δεν υπάρχει νόημα να επιμένω όταν προσκρούουν σε ώτα μη ακουόντων. Τα σωματεία\παράγοντες, με εξαίρεση λίγων φωτισμένων παραγόντων, έχουν επιλέξει την παθητική στάση και να γίνονται ουρές κάποιων που κερδίζουν παντοιοτρόπως από το νοσηρό σύστημα, οπότε είναι άξια\οι της μοίρας του

12

image

image

 

Newsletter