twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 14:33
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΜεγάλο μπαμ πραγματοποίησε ο Όμηρος, καθώς απέκτησε ίσως τον κορυφαίο τερματοφύλακα όλων των εποχών για το χιώτικο ποδόσφαιρο, Μ. Παγούδη.

 

Ο Παγούδης, ο οποίος αντλεί την καταγωγή του από τη Χίο, έχει να επιδείξει μια σπουδαία καριέρα και έχει αγωνιστεί σε Αχαρναϊκό, Εθνικό, Ιωνικό και Γλυφάδα, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί στη Χίο με τη φανέλα του Πύργου στη Δ’ Εθνική.

 

Ο Παγούδης έχει συνολικά 141 συμμετοχές στη football league και 27 στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει πετύχει ένα ασύλληπτο γκολ με βολέ από την εστία του. Επίσης έχει αναδειχτεί κορυφαίος τερματοφύλακας πριν από δύο σεζόν.

 

Ο 33χρονος παίχτης πριν από τρείς μήνες ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μετά από 12 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, προκειμένου να αφιερωθεί στην προπονητική.

 

Ωστόσο ο Όμηρος μέσω Τζούμα που είναι κουμπάροι με τον παίχτη φαίνεται ότι τον έπεισε να ξαναφορέσει τα γάντια του και σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ChiosPress, θα υπερασπίσει για πρώτη φορά την εστία του Όμηρου.

12

image

image

 

Newsletter