twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 18:32
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΗ υπονομευτική κίνηση των 6 εναπομεινάντων τελικά Σωματείων θα συζητηθεί τη Δευτέρα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου, προκειμένου να γίνει αξιολόγηση και να καθοριστεί η στάση της Ένωσης απέναντι στα Σωματεία αυτά, που ενέργησαν αντίθετα στο άρθρο 12 του καταστατικού της ΕΠΣ Χίου.

 

Για την ιστορία, την Τρίτη εμφανίστηκε ένα δικόγραφο στην ΕΠΟ και ακολούθησαν κάποια ρεπορτάζ ότι 16 Σωματεία της Χίου προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ωστόσο αυτό αποδείχτηκε ότι ήταν ψευδές και ακολούθως αποδείχτηκε ότι στοιχειοθετούνται και αδικήματα του Ποινικού Κώδικα, καθώς συγκεκριμένοι παράγοντες που έχουν αναθραφεί στην κίνηση των υπογείων του Ελληνικού Κάστρου χρησιμοποίησαν παράνομα και χωρίς καμία εξουσιοδότηση τα ονόματα σωματείων.

 

Έτσι, χθες, Τετάρτη 8 Σωματεία (Πύργος, Κανάρης, Αναγέννηση, Κοφινάς, Δόξα, ΒΑΟ, Ατρόμητο και ΑΠΟ Χίος) απέστειλαν επίσημες διαψεύσεις που προσκομίστηκαν δια δικηγόρου στην ΕΠΟ, ενώ το Σωματείο Άτλας δήλωσε δια του Προέδρου του ότι δεν έχει καμία ανάμειξη και είχε επικοινωνία με τον Δικηγόρο εκ Θεσσαλονίκης, που είχε οριστεί, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για ποιο λόγο χρησιμοποιήθηκε το όνομα του Σωματείου χωρίς την έγκρισή του.

 

Επίσης ιδιαίτερη περίπτωση, που θα εξετάσει δικηγόρος προκειμένου και εδώ να εξεταστούν ποινικές ευθύνες, αποτελεί το Σωματείο Καρυές, καθώς κατά δήλωση του τελευταίου Προέδρου της Ομάδας, Μ. Ρε τη Δευτέρα συμφωνήθηκε με τον Γραμματέα, Γ. Κάρμαντζη (είχε προταθεί στην προσωρινή διοίκηση) η διάλυση του Σωματείου, το οποίο δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ωστόσο αυτό εμφανίζεται την Τρίτη να είναι ανάμεσα στα Σωματεία που κάνουν προσφυγή.

 

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, Βασίλης Μήτσουρας, χθες Τετάρτη απέστειλε επιστολή στα εμπλεκόμενα σωματεία και ζητούσε μέχρι τις 14:30 της Τετάρτης να προσκομιστούν τα επίσημα πρακτικά των Δ.Σ. τους που λάμβαναν την απόφαση της προσφυγής, ωστόσο κανένα σωματείο δεν τα προσκόμισε.

 

Ενδεικτικά κάποιες διαψεύσεις σωματείων:

 photo PiUpsilonRhoGammaOmicronSigma_zpsvhzoyj4w.png photo BetaAlphaRhoBetaAlphaSigmaIotaAlphaKappaOmicronSigma_zpsq3eavrl5.png photo KappaOmicronPhiIotaNuAlphaSigma_zpsxlestd73.png photo AlphaNuAlphaGammaEpsilonNuNuEtaSigmaEta_zpscaasa4o2.png photo KappaAlphaNuAlphaRhoEtaSigma_zpsyed6cd57.png photo AlphaPiOmicron ChiIotaOmicronSigma_zpsfamvqgnr.png

 photo DeltaOmicronXiAlpha_zpsohpmnkgj.png

12

image

image

 

Newsletter