twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 00:03
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΠροσπάθεια πρόκλησης αλλαγής του συσχετισμού δυνάμεων υπέρ του Ελευθεριάδη, ενόψει των δύο επικείμενων ΓΣ της ΕΠΟ επιχειρήθηκε ανεπιτυχώς στην ΕΠΣ Αργολίδας.
Παρότι έχουν ήδη εκλεγεί τα πρόσωπα που θα παραστούν στις δύο ΓΣ της ΕΠΟ στις 14 και 26 Οκτωβρίου, με αναλογία 2-1 υπέρ της «παράταξης Γραμμένου», με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας, Ι. Αποστολόπουλου, ο οποίος φέρεται να στηρίζει την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη, υπήρξε πρόσκληση για διενέργεια ΔΣ την Κυριακή 9/10, στο οποίο θα έμπαινε ως θέμα η αλλαγή των εκπροσώπων στις δύο ΓΣ με στόχο το «2-1» υπέρ Γραμμένου να γίνει «3-0» υπέρ Ελευθεριάδη.

Ωστόσο δύο από τα μέλη του ΔΣ ειδοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου 8/10 τον Αποστολόπουλο ότι δεν προτίθενται να παραστούν στο ΔΣ. Η απουσία τους, άλλαξε τα σχέδια του προέδρου της ΕΠΣ, ο οποίος σε σύνολο 11 μελών, στηρίζεται από τέσσερα και προσέβλεπε στη ψήφο δύο ακόμα μελών για να φτάσει τους έξι και να έχει πλειοψηφία.
Με βάση αυτήν την εξέλιξη και αφού γνώριζε εκ των πραγμάτων ότι δεν θα είχε πλειοψηφία έστειλε sms στα κινητά των συμβούλων λέγοντας τους ότι το προγραμματισμένο για σήμερα ΔΣ ακυρώνεται.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω Ένωση ψήφισε 2-0 κατά του διοικητικού απολογισμού Γκιρτζίκη στη ΓΣ, αφού είχε προηγηθεί η μεταστροφή της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ υπέρ της αντιπολίτευσης.

Όπως σχολίαζαν το βράδυ του Σάββατου κάποια «ενδιαφερόμενα μέρη» με αφορμή τις εξελίξεις «στην Αργολίδα αντί για ΔΣ έγινε “μνημόσυνο”»...

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: soccerplus.gr

12

image

image

 

Newsletter