twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 15:34
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΕξέπεσε η νέα προσπάθεια υπονόμευσης του νέου Πρόεδρου της ΕΠΣ Χίου, Βασίλη Μήτσουρα, καθώς μετά την κατακραυγή των Σωματείων, που χρησιμοποιήθηκαν εν αγνοία τους, οι εμπνευστές της ανακοίνωσαν μέ λόγια ότι θα αποσύρουν την προσφυγή τους.

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ:

Μετά τις συμπληρωματικές αρχαιρεσίες της Δευτέρας παράγοντες όπως οι Κ. Νικολαΐδης, Γ. Τζιώτης, Κ. Ζωάνος, Δ. Γαλάτουλας, Φ. Μπουλάς, Στρ. Φεργαδιώτης, Ν. Κοτσώνης, Π. Ξυδιάς, Γ. Κάρμαντζης προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας την έκπτωση στα δικαστήρια της Διοίκησης της ΕΠΣ, με ένα κατάπτυστο κείμενο, στο οποίο ενέπλεκαν τον νυν Πρόεδρο με ιδιοτελείς και παράνομους σκοπούς. Ενώ ως γνωστόν ο νυν Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου το μόνο που έκανε ήταν να ανοίξει την ΕΠΣ στα Σωματεία.

 

Αξίζει να σημεωθεί ότι οι παραπάνω πρότειναν τους εαυτούς τους να μπουν στο νέο Δ.Σ. που θα ορίζονταν με προσωρινή διαταγή εφόσον κέρδιζαν στο δικαστήριο. Με απλά λόγια ήθελαν να γίνουν βεζίρηδες στη θέση του βεζίρη... προκείμενου να εξυπηρετήσουν τις δικές τους φιλοδοξίες και  τα συμφέροντα συγκεκριμένου υποψηφίου για τις εκλογές της ΕΠΟ...

 

Η πράξη των παραπάνω παραγόντων είναι ΑΤΙΜΗ, καθώς τη Δευτέρα στις Αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Χίου συμμετείχαν κανονικά και μάλιστα έδρασαν δόλια υπέρ της υποψηφιότητας του Ι. Λορέντζου, προκειμένου να δυναμιτίσουν και άλλο το κλίμα, αρχίζοντας παράλληλα να ροκανίζουν τον νυν Πρόεδρο.

 

Η ΑΤΙΜΗ τακτική τους δεν σταματά εδώ, αφού όπως αποδείχτηκε κάποια από τα 16 Σωματεία που επικαλούνται στο δικόγραφο δεν γνώριζαν τίποτα και χρησιμοποιήσαν το όνομα τους πάρα της θέλησή τους.

 

Έτσι, μέχρι αυτή την ώρα έχουν κάνουν δηλώσεις διαψεύσεις τα 7 από τα 16 Σωματεία, μεταξύ αυτών οι: Αναγέννηση, Κανάρης, Κοφινάς, ΑΠΟ Χίος, Βαρβασιακός, Πύργος και Δόξα.

 

Τις επαφές με τον εκτός Χίου δικηγόρο είχε αναλάβει ο Κ. Νικολαΐδης, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι παράγοντες Τζιώτης και Γαλάτουλας, οι οποίοι εξαπάτησαν εκλογικά τον Βασίλη Μήτσουρα, υποσκάπτοντας τον δόλια.

 

Μάλιστα ο νυν Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου σε επικοινωνία μέσω μηνύματος κινητού που είχε με τους δύο άντρες τους προέτρεψε να βγάλουν τα παντελόνια και να φορέσουν φουστάνια, λόγω της άτιμης στάσης τους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Β. ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ: «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

 

 

 

 

 

 

 

12

image

image

 

Newsletter