twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 19:29
Εκτύπωση

Ο Πυρσός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Με την λήξη του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών,το Δ.Σ του Α.Σ ΠΥΡΣΟΣ Βερβεράτου Καμποχώρων αισθάνεται την ανάγκη, εκτός από τα θερμά συγχαρητήρια για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄κατηγορία, να εκφράσει  προς τους παίκτες τον προπονητή και τους βοηθούς μας, τις ευχαριστίες του για την μεγάλη προσπάθεια την οποία κατέβαλαν όλη την χρονιά, όντας ερασιτέχνες όλοι τους, θυσιάζοντας ώρες σε βάρος των επαγγελματικών και οικογενειακών τους υποχρεώσεων, αλλά και από τις ώρες διαβάσματος ή τον ελεύθερο χρόνο τους για να είναι άψογοι στις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ομάδα.
Ο ΠΥΡΣΟΣ κατάφερε να φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία τους στόχους του, για άλλη μια χρονιά μέσα σε ένα οικογενειακό-φιλικό κλίμα στην ομάδα, με αθλητές άψογους χαρακτήρες, πράγμα το οποίο είναι πάντα το βασικό κριτήριο στις επιλογές του και πάντα τον δικαιώνει.
Τις ευχαριστίες μας επίσης να εκφράσουμε και στους φίλους της ομάδας μας, που σε όλα τα παιχνίδια ήταν δίπλα μας ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών μας.
Η ομάδα μας στην μέχρι τώρα πορεία της, σεβάστηκε τους κανονισμούς της ΤΕ Χίου, στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων που συμμετείχε, διευκολύνοντας πολλές φορές την διεξαγωγή αγώνων. 
Την ευθύνη για τα προβλήματα που προέκυψαν  στη φάση των play offs, για την ανάδειξη του πρωταθλητή,  σε ένα πρωτάθλημα που έπρεπε να έχει τελειώσει πολύ πιο νωρίς, καλό είναι να την αναζητήσουν κάποιοι στις επιλογές τους, αφού έτσι παρατάθηκε χρονικά.
Να συγχαρούμε τα υπόλοιπα σωματεία για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που παρουσιάστηκε φέτος.
Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!!!"

12 13

12

image

image

 

Newsletter