twitter youtube google

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 17:21
Εκτύπωση

12Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αποκάλυψη της ChiosPress ότι η Δημοτική Αρχή Βουρνού έδωσε επιχορήγηση 12.476,90 ευρώ στο Σωματείο «Χίος Τανγκό» του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του Βουρνού, Β. Κοκκαλιά και η οργή του ερασιτεχνικού αθλητικού κόσμου της Χίου δεν λέει να κοπάσει. Όλοι πλέον μιλούν για πολιτική συνδιαλλαγή του Μαν. Βουρνού με τον Β. Κοκκαλιά, καθώς ο δεύτερος ανακοινώθηκε ως υποψήφιος του Βουρνού, λίγες μέρες μετά αφού πήρε την πρωτοφανή σε ύψος επιχορήγηση.

 

Παράγοντες ερασιτεχνικών σωματείων της Χίου, που καλλιεργούν το «ευ αγωνίζεσθαι» σε μικρά παιδιά της Χίου αναφέρουν ότι αθροιστικά όλα μαζί τα ερασιτεχνικά σωματεία της Χίου δεν έχουν πάρει το ποσό αυτό ως επιχορήγηση!

 

Από εκεί πέρα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Λέσβου πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι θα επιχορηγήσει τα έξοδα μετακινήσεις των σωματείων της Λέσβου που θα συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Αντίθετα, στη Χίο όπως σημείωσαν παράγοντες στη ChiosPress, το κόστος αυτό το επιφορτίζονται οι γονείς των παιδιών και πολλά παιδιά που οι γονείς του δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, αδυνατούν να ακολουθήσουν τις αποστολές των πρωταθλητριών ομάδων της Χίου.

 

Διαβάστε ακόμη: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 12.476,90€ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΑ - ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ 11.700,00€ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΣΤΗ ΤΟΥ

 

12

image

image

 

Newsletter