twitter youtube google

op

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 20:23
Εκτύπωση

imageΜετά από δέκα χρόνια ο ΦΟΒ είναι και πάλι Πρωταθλητής Ανδρών Χίου στο Μπάσκετ. Ωστόσο το πρωτάθλημα αυτό θα μείνει στην ιστορία, καθώς η ομάδα του Ομήρου παρέμεινε πιστή στα όσα είχε δηλώσει και σεβόμενη την πολυετή ιστορία της δεν αγωνίστηκε, καθώς είχε οριστεί στον αγώνα ο διαιτητής Κοντίλης, τον οποίο είχε ζητήσει να μην ορίζεται στα παιχνίδια της.

 

Πλέον η ΤΕ Χίου έρχεται προ των ευθυνών της και θα πρέπει να λάβει μέτρα, καθώς το Τοπικό Όργανο διαιτησίας δρα ανεξέλεγκτα και σίγουρα όχι προς όφελος του τοπικού μπάσκετ, το οποίο την τελευταία δεκαετία έχει περάσει από σαράντα κύματα. Δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό γιατί έπρεπε σήμερα να οριστεί ο Β. Κοντίλης και μια γιορτή του μπάσκετ να μετατραπεί σε φιάσκο.

 

Επιπρόσθετα τα γεγονότα αυτά επισκιάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΦΟΒ, ο οποίος διένυσε τη διαδρομή μέχρι σήμερα άξια, ενώ ήταν και αήττητος. Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι ο Στ. Λεγάτος ήταν και πριν από δέκα χρόνια παίχτης του ΦΟΒ, οπότε σήμερα κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημά του με τον ΦΟΒ. Επίσης παίχτης του ΦΟΒ πριν από δέκα χρόνια ήταν και ο Γιαννακός. Από εκεί και πέρα στο ρόστερ του ΦΟΒ πριν από δέκα χρόνια άνηκε ο Κ. Κουιμτζής, ο οποίος σήμερα αγωνίζεται στον Όμηρο.

 

12

image

image

 

Newsletter