twitter youtube google

 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 11:41
Εκτύπωση

12

Η Μάρθα Νεαμονίτη, είναι μια ταλαντούχα αθλήτρια στα σύνθετα. Μετά την προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη, τρέχει το Σάββατο στο μίτινγκ στη Σόφια.

Η νεαρή πρωταθλήτρια μαζί με τον προπονητή της Χρήστο Καραχάλιο πραγματοποίησαν για λίγες ημέρες προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη και το συνδύασαν με τη συμμετοχή στο μίτινγκ που θα γίνει το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στη βουλγαρική πρωτεύουσα. Μαζί με την Μάρθα Νεαμονίτη είναι άλλες δύο αθλήτριες του Έλληνα προπονητή που ζουν και γυμνάζονται στη Χίο, η Υπατία- Ανίτα Σωτηριανού και η Ελισάβετ Ψωμά. Η τελευταία θα τρέξει και εκείνη τη Σόφια στα 400μ.

«Η Μάρθα θα τρέξει στα 60μ. εμπόδια το Σάββατο και ο στόχος είναι μια καλή εμφάνιση που να της δώσει το «εισιτήριο» συμμετοχής στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, καθώς είναι στη Γ’ Λυκείου και έχει διαβάσματα για τις πανελλήνιες. Όμως ο βασικός στόχος είναι ο ανοιχτός και διπλός. Θέλουμε ένα ρεκόρ στο έπταθλο και να κυνηγήσει το όριο στα 100μ. εμπόδια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην Ιερουσαλήμ», δηλώνει στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής.

 

Η 17χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 14.29 (76,2 εκ.) που σημείωσε στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο, όπου είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο. Νωρίτερα στην Πάτρα είχε κάνει 14.21, αλλά με ευνοϊκό (+2,7). Στα 60μ. εμπόδια έχει ατομικό ρεκόρ 9.05 (76,2 εκ.) και 9.16 από πέρσι στον Άγιο Κοσμά το πρώτο και στο ΣΕΦ το δεύτερο. Στο έπταθλο κοριτσιών έχει ρεκόρ 4.460β.που έκανε στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων Κ18 στην Πάτρα, όπου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

 

 

 

 

 

Πηγή: StivosTime

12

image

image

Newsletter