twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 16:29
Εκτύπωση

12

Πάνω από ένα μήνα τώρα έχουμε παραλάβει και παραμένουν σε αποθήκες (από το Υπουργείο και όχι από τους ξερόλες τοπικούς παράγοντες που απλά παρουσιάζονταν φωτογραφούμενοι μέχρι τώρα ως σωτήρες) σε σχολεία της Χίου δεκάδες διαδραστικούς πίνακες (στο συγκρότημα του ΕΠΑΛ Χίου 21).

Η εταιρία που ανέλαβε την τοποθέτηση ζητά να πληρούνται συγκεκριμένοι όροι για να προχωρήσει.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να αφαιρεθούν οι συμβατικοί πίνακες από τις αίθουσες, ώστε να χωρέσουν οι διαδραστικοί, να επισκευαστούν οι σοβάδες, να βαφτούν οι τοίχοι και στη συνέχεια να τοποθετηθούν μικρότεροι πίνακες για συμβατική διδασκαλία. Επίσης θα πρέπει να υπάρχει παροχή ρεύματος κοντά στο χώρο τοποθέτησης.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με άμεση, δραστική και αποτελεσματική δράση συνεργείων του Δήμου ώστε να μη μείνουν οι πίνακες σε αποθήκες μέχρι νεωτέρας.

Σε επόμενη φάση (αλλά επειγόντως) θα πρέπει, για να καταστούν πλήρως λειτουργικοί οι διαδραστικοί πίνακες, να υπάρξει (κάτι που στο Γυμνάσιο Βολισσού κάναμε πριν 16 χρόνια!) ενσύρματη παροχή διαδικτύου στις αίθουσες.

Σε ποιόν να απευθυνθούν τα σχολεία;                                                

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Κώστας Κουφοπαντελής

                                                                           Μαθηματικός

                                                                           Διευθυντής Εσπερινού

                                                                           ΕΠΑΛ Χίου

 

Υ.Γ. Μήπως (ξερόλες) να ανακατασκευάζατε λιγότερα πεζοδρόμια που είναι μια χαρά και να δίνατε τα χρήματα για τα σχολεία;        

 

 

 

12

image

image

Newsletter