twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 15:59
Εκτύπωση

potamousis

Τις τελευταίες έξι ημέρες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Μυριαγκός διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι η σύνδεση του βιολογικού καθαρισμού του Καταρράκτη στην Χίο είναι έργο δικό του, και επειδή τα ψέματα και η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ είναι το προνομιακό του πεδίο του θέτω τα παρακάτω ερωτήματα.

  • Δεν είσαι αυτός που αποφάσισε την μεταφορά του στην περιοχή Καλαθού χωρίς την σύμφωνη γνώμη των κατοίκων;
  • Δεν είσαι αυτός που στην λαϊκή συνέλευση των κατοίκων στις 13/7/2021 προσπάθησες να μας πείσεις ότι η επιλογή σου ήταν σωστή και ότι τάχα είναι προς το συμφέρον μας; ( Δηλαδή όλοι εμείς δεν θέλαμε το καλό του χωριού μας;)
  • Σεβάστηκες την ομόφωνη απόφαση των κατοίκων που δεν συμφώνησε με τις μεθοδεύσεις και τις επιλογές σου και αποφάσισαν να συνδεθεί ο βιολογικός με το δίκτυο της πόλης; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ.
  • Μήπως θυμάσαι τι ψήφισες για αυτό το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 22/9/2021 (Απόφαση 395); Επέμεινες και πάλι στην απόφαση σου η οποία απερρίφθη από την συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με ψήφους 21 έναντι 9 που δήλωσαν ΠΑΡΏΝ. Τόσο πολύ σεβασμό επέδειξες εσύ και η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου στην απόφαση της πλειοψηφίας.
  • Μήπως θυμάσαι τι ψήφισες στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΝ στις 7/10/21 (αριθμός 470); Επέμεινες και πάλι στην αρχική σου απόφαση και που δεν την στήριξε ούτε η πλειοψηφία του Δ.Σ της ΔΕΥΑΝ. Με ψήφους 6 έναντι 4 που ψήφισαν ΠΑΡΏΝ.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας κ. Μυριαγκέ και να μην επαίρεσαι ότι η μεταφορά του βιολογικού στο δίκτυο της Χίου είναι δική σου επιλογή διότι γνωρίζεις πολύ καλά ότι η μεταφορά του οφείλεται στην καθολική απαίτηση των κατοίκων του Καταρράκτη και ΜΟΝΟΝ, και παρά τις σφοδρές αντιρρήσεις σας.

Αν όλα αυτά που αναφέρω δεν είναι αληθή να δώσεις στην δημοσιότητα τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου της 22/9/2021 και τα πρακτικά του Δ.Σ της ΔΕΥΑΝ της 7/10/2021 για να αποκαλυφθεί περίτρανα ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι.

                                    

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Γεώργιος Ποταμούσης

12

image

image

Newsletter