twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 16:53
Εκτύπωση

Πολλές φορές, νομίζουμε ότι περιποιούμαστε τον εαυτό μας με τα σωστά προϊόντα, ο χρόνος όμως δείχνει το αντίθετο… Γι’ αυτό, εμπιστεύσου την περιποίησή σου στο Carespot, το online φαρμακείο που ξέρει να σε φροντίζει και επίλεξε Bioten, Caudalie ή Bioderma, ανάλογα με τις ανάγκες σου!

image

Bioten για περιποίηση με έως και 54% έκπτωση!

Η Bioten αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brands στον χώρο της καλλυντικής περιποίησης προσώπου και σώματος και διαθέτει εξαιρετικές σειρές για κάθε ανάγκη. Hyaluronoc 3D, Hyaluronic Gold, Skin Moisture, Detox και Περιποίηση Χεριών είναι οι σειρές από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις τα κορυφαία δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς parabens προϊόντα, που θέλεις!

 

Caudalie για περιποίηση με έκπτωση έως -50%!

Caudalie μεμονωμένα ή σε σετ; Ό,τι κι αν προτιμάς, θα το βρεις στο Carespot! Top προϊόντα για ενυδάτωση και θρέψη, σχεδιασμένα για κανονικές επιδερμίδες ή με ατέλειες, αλλά και προϊόντα για δράση κατά των ρυτίδων και της γήρανσης, σε περιμένουν για να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου. Επίσης, εκεί θα βρεις αντηλιακά προϊόντα για ασφαλές καλοκαίρι και μεθυστικά ανδρικά και γυναικεία αρώματα για να… ευωδιάσεις την καθημερινότητά σου!

 

Bioderma για περιποίηση με έως και 38% έκπτωση!

Η Bioderma, με κρέμες, serum, λοσιόν, αφρόλουτρα και άλλα πολλά προϊόντα για ευαίσθητες, ξηρές, αφυδατωμένες ή λιπαρές επιδερμίδες, αποτελεί το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου! Εξερεύνησε όλες τις σειρές και επίλεξε τα προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες σου, με έκπτωση που αγγίζει το 38%. Κάνε click στο carespot.gr, το online φαρμακείο που ξέρει να σε φροντίζει και απόκτησε τα προϊόντα φροντίδας που προτιμάς, είτε μεμονωμένα είτε σε πακέτα των 1+1! Μην παραλείψεις να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου, ώστε με κάθε online παραγγελία να επωφελείσαι μέσω του προγράμματος επιβράβευσης “Care-δίζω”!

12

image

image

Newsletter