twitter youtube google

 

ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 22:58
Εκτύπωση
Όσοι σκέφτεστε να πάτε για μπάνιο στην παραλία του Αγίου Αιμιλιανού πάρτε μαζί σας και ένα μπουκάλι νερό για να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας, αν είναι ευαίσθητο...  
   Γιατί κάπου πρέπει να χάνεται το νερό, αφού η σωλήνα περνάει κάτω από το δρόμο που βλέπετε στη φωτογραφία, και φθάνουν μόνο μερικές σταγόνες στην ντουζιέρα, που σταματούν και αυτές όταν την αφήσεις ανοιχτή ένα λεπτό, όπως βλέπετε στη φωτογραφία! 
   Εγώ πήρα τηλέφωνο τον Αντιδημαρχο κύριο Ζωάνο και είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί, αν και δεν είναι ο υπεύθυνος - όπως μου είπε.
   (Τις φωτογραφίες μού τις έστειλε φίλος που πήγε με τα παιδιά και τη γυναίκα του για μπάνιο και μετά προσπάθησαν να ξεβγαλτούν από το αλάτι, γιατί λέει... "τα γράφω με χιούμορ!" 
    Τώρα τι χιούμορ να βάλεις σε μια βρύση που στάζει... και μια αλαξιέρα που από τη σκουριά δεν μπορεί να μπει κρεμαστάρι ένας θεός το ξέρει!)
   Όπως έκανα γνωστό και στον Αντιδημαρχο Σιδερή Ντομάτα που είναι υπεύθυνος για το Βροντάδο, ότι έχουν ξεχάσει να βάλουν την αλαξιέρα που υπήρχε πέρσι μπροστά στα αλμυρίκια κοντά στην καφετέρια ΙΏ στη παραλία της Δασκαλόπετρας. (Πολύς κόσμος κάνει το μπάνιο του εκεί και κάθεται κάτω από τα αλμυρίκια, για δροσιά.) Και για να πας στην άλλη παρακάτω και να γυρίσεις, θα πάθεις... πετροζούλημα στα βότσαλα, άσε που  υδρώνει το βρακί μας μέχρι να γυρίσουμε και θέλει άλλαγμα πάλι!
 

12

 
 
 

12

image

image

Newsletter