twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΑΡΘΡΑ

Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 16:16
Εκτύπωση

Εσύ Κυριάκο πασχίζεις για τη διεύρυνση. Κι ετούτοι, Κυριάκο, έχουν βάλει τη ΝΔ της Χίου στο πλυντήριο, σε υψηλή μάλιστα θερμοκρασία, για να μαζέψουν στο πλύσιμο ακόμα και όσα ψωνίζουν απ’ τα αδιάθετα πανέρια του Κάρμαντζη.

12

Η διαδικασία εκλογής των νέων κομματικών οργάνων, που εν τέλει γίνεται … δια βοής, είναι απολύτως ενδεικτική για όσα θα ακολουθήσουν στις πραγματικές κάλπες. Ποιο στέλεχος με περγαμηνές θα δεχτεί να γίνει ο σάκος του μποξ για να ξεπλύνει τα ανομήματα του μεταναστευτικού; Όσα προηγήθηκαν κι όσα έπονται; Έφαγε ο Notis τη μια πόρτα πίσω απ’ την άλλη. Απτόητος… Πανηγυρίζει απ’ τον διαδικτυακό άμβωνα του (xiakoslaos.gr) γιατί ένα απ’ τα αζήτητα του δημάρχου μας δέχθηκε να αναλάβει την τιμή.

Καλό παιδί ο φίλος μας ο Λευτεράκης αλλά υπήρχε ο κίνδυνος αν ήταν υποψήφιος εκείνος κι ο κανένας να έρχονταν δεύτερος. Κι αυθόρμητος ο μπαγάσας. Σίγουρα θα ξεχάσει όταν θα χρειαστεί να προσφωνήσει τον πρόεδρο, ότι Κούλη τον ανέβαζε, Κούλη τον κατέβαζε στις διαδικτυακές αναρτήσεις του. Φευ, περασμένα, ξεχασμένα. Τώρα υμνείτε, δοξολογείτε τον Πρόεδρο.

Ξέρω Κυριάκο, δεν σε μέλει αν το ποσοστό της Χίου πιάσει ιστορικό χαμηλό. Η δομή να γίνει… Το ‘χεις αποσαφηνίσει με κάθε ευκαιρία. Άλλωστε το πανέρι του Σταμάτη έχει ακόμα πλήθος αναξιοποίητων για να προβληθούν ως χρυσές εφεδρείες.

Γράφει: Νίκος Γεωργούλης

(Στις φωτογραφίες λίγες μόνο από τις αναρτήσεις του νέου … κουμάντου της ΝΔ στο νησί, για τον Κούλη. Τον Κυριάκο ήθελα να πω…)

1

13

12

image

image

Newsletter