twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΑΡΘΡΑ

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 18:08
Εκτύπωση
Ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο Βεργίτση που, εν μέσω του καύσωνα που διανύουμε, καταδικάζει εμάς στην περιοχή της Κουκούλας να καιγόμαστε στο πυρ της κολάσεως εν ζωή, και δεν τοποθετεί την ράμπα στην παραλία μας (αν και ήδη υπάρχει στις αποθήκες).
 
12
 
Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε αισθανθεί την δροσιά της θάλασσας ούτε την θεραπευτική αξία της, αντίθετα, η υγεία του κάθε ασθενή επιδεινώνεται...
 
 
Σε τηλεφωνική επαφή μαζί του, ο κύριος Βεργίτσης μού απάντησε ότι σε 20 ημέρες θα τοποθετηθεί η ράμπα (δηλ. όταν θα κοντεύει να τελειώσει το καλοκαίρι και δεν θα χρειαστεί να μπει) εδώ γελάμε...
 
 
Συνεχίζοντας μου ανέφερε ότι έχει κόστος κάθε χρόνο η ράμπα και ότι εκείνος ρουσφέτια δεν κάνει...
 
 
(Λες και είναι ρουσφέτι η τοποθέτηση της ράμπας που είναι απαραίτητη για την πρόσβασή μας στην παραλία).
 
 
Μην ξεχάσω και τούτο: όταν του ανέφερα ότι πολλά άτομα από το πέρα χωριό έρχονται στη δική μας παραλία για μπάνιο για τους δικούς του λόγους ο καθένας, με χλεύασε και μου απάντησε ότι παραλία δεν υπάρχει στην Κουκούλα αλλά ούτε και δρόμος.
 
 
Τα συμπεράσματα δικά σας, συγχωριανοί. Νομίζω αρκετή υπομονή έχουμε κάνει και εν μέσω καύσωνα δεν έχουμε άλλα περιθώρια.
 
 
Τέλος, δεν είναι σωστό ούτε ηθικό να μας περιπαίζει ο καθένας που του δίνουμε βήμα για τις ανάγκες του κάθε χωριού και ιδιαίτερα του Καταρράκτη που μας έχουν πέρα του κόσμου..
 
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: Θ. ΤΡΙΩΔΑΣ

12

image

image

Newsletter