twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 08:06
Εκτύπωση

Η περίοδος αυτή είναι η κατάλληλη για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και γιατί όχι και με τη σιλουέτα μας. Ένα μέσο που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό είναι τα όργανα παθητικής γυμναστικής. Παρακάτω θα βρεις αυτά που προτείνουμε ώστε να επιλέξεις όσα ταιριάζουν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου!

12

Μια καλή λύση για γρήγορο και εύκολο αποτέλεσμα είναι η ζώνη αδυνατίσματος. Η δράση της στηρίζεται στις δονήσεις και στο ισχυρό μαγνητικό πεδίο που διεγείρουν τα λιποκύτταρα. Έτσι εξασφαλίζει γρήγορο αλλά ασφαλές αδυνάτισμα σε μέση, γλουτούς και πόδια. Ταυτόχρονα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, κάνει μασάζ και εκτονώνει την ένταση και το στρες που κατακλύζουν το σώμα.

Μπορείς επίσης να γνωρίσεις και άλλα όργανα σύσφιξης, όπως είναι και το κολάν εφίδρωσης. Το ίδιο είναι τόσο διακριτικό που μπορείς να το φοράς μέσα από τα ρούχα σου ενώ κάνεις τα ψώνια σου, κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή ακόμα κι όταν κάνεις την καθημερινή σου άσκηση.

123

Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου είδος γυμναστικής, μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα με τα μικροόργανα γυμναστικής , όπως τα βαράκια για cardio, η μπάλα γυμναστικής για γιόγκα, τα λάστιχα για pilates και πολλά άλλα είδη γυμναστικής!

Αν θέλεις κι εσύ να μπεις στον κόσμο του απόλυτου fitness, επισκέψου το e-shop του Katabra και βρες όλα τα προϊόντα για την αγαπημένη σου άσκηση, άμεσα και με ένα κλικ στην πόρτα σου!

12

image

image

Newsletter