twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΑΡΘΡΑ

Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 13:31
Εκτύπωση

12

Φοβάμαι ότι έχετε φτάσει στο μη παραπέρα κύριοι της δημοτικής αρχής!


Δώδεκα σύμβουλοι σχεδόν σε όλα τα όργανα, έστω και ως αναπληρωματικοί. Έτσι πρέπει να τρέχουν και να μη φτάνουν. Και δεν τρέχουν όλοι. Από την άλλη οι αντιπολιτεύσεις επί ένα χρόνο τώρα βλέπουν ξεκάθαρα ότι χωρίς την ψήφο τους δεν περπατάει τίποτα! Αντίθετα όπου υπήρξε συνεργασία το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρα θετικό! Σε συνδυασμό με ότι οι περισσότερες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι ομόφωνες πρέπει να προβληματιστούν εκείνες οι φωνές που είναι αρνητικές σε μία επικείμενη συνεργασία. Μία συνεργασία άρχων και όχι για την καρέκλα. Ο δήμαρχος του 52% οφείλει να βάλει πολύ νερό στο κρασί του. Γιατί άλλο 52% και άλλο 92%.


Με ανοιχτά χαρτιά και χωρίς καμία προσπάθεια απλής μοιρασιάς να βρεθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων και να φτάσουν σε μία ομόφωνη απόφαση!


Γιατί η Χίος για να πάει Μπροστά έχει ανάγκη από ΣυμμαΧίες και Πρωτοβουλίες που θα έχουν Αξία. Η αναλογική Σύμπραξη θα φέρει και την πολυπόθητη Δημιουργία θετικών εξελίξεων στο νησί μας!

 

Υ.Σ.1 Μην ξεχάσει κάνεις με ποιον νόμο έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του χιώτικου λαού.
Υ.Σ.2 Δήμαρχε αν δεν πράξεις τα αυτονόητα θα φέρει πλήρη την ευθύνη για την επικείμενη αποτυχία αλλά και τις όποιες αποστασίες!
Υ.Σ.3 Τους αποστάτες και καιροσκόπους ο λαός τους τιμωρεί στις εκλογές!

 

 

Γράφει:Γεώργιος Ισιδώρου Αμέντας

12

image

image

Newsletter