twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 15:41
Εκτύπωση

12

Εάν συγκατοικείς με έναν ή και περισσότερους τετράποδους φίλους, θα έχεις διαπιστώσει πως οι ανάγκες τους είναι απλές, αλλά μερικές φορές σε ταλαιπωρούν. Πάνω σε αυτό η λύση είναι τα αξεσουάρ για τα κατοικίδια, τα οποία κάνουν ευκολότερη τη ζωή του ιδιοκτήτη.

Δες λοιπόν τα 3 εξυπνότερα που θα βρεις σε ένα online pet store και θα κάνουν τον σκυλάκο σου να κουνάει χαρούμενος την ουρίτσα του:

 

Σπιτάκι σκύλου

Το σπιτάκι σκύλου, είναι ένα αξεσουάρ που θα βρεις εύκολα σε ένα online pet shop. Διαλέγεις το σχέδιο και τις διαστάσεις και απλά περιμένεις να σου έρθει. Θα γίνει το αγαπημένο μέρος του σκύλου σου, καθώς είναι επενδυμένο με μαλακά υλικά, προσφέρει το αίσθημα θαλπωρής και φυσικά είναι πολύ ζεστό και ιδανικό για πολλούς ύπνους!

 

Πολύχρωμο περιλαίμιο

Αν ο αγαπημένος σου τετράποδος φίλος πρέπει να κάνει την βόλτα του ή να παίξει στο πάρκο, τότε θα πρέπει να φορέσει το λουρί του. Το πολύχρωμο περιλαίμιο (κολάρο), είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ που έρχεται σε πολλά και διαφορετικά χρώματα, είναι στιλάτο και δεν σε αφήνει ποτέ να χάσεις από τα μάτια σου τον φίλο σου.

 

Σαλοπέτα σκύλου

Το χιούμορ, αλλά και το στυλ δεν πρέπει να λείπει από κανένα ζωάκι. Η σαλοπέτα σκύλου, είναι ένα μοναδικό ρουχαλάκι που θα το κρατήσει ζεστό και θα του χαρίσει τσαχπινιά σε κάθε του περίπατο. Μεταμόρφωσε τον σε ένα μικρό παιδάκι με ουρίτσα!

 

Που θα τα βρω;

Όλα όσα είδες υπάρχουν σε ένα pet shop στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι, το οποίο έχει και online shop, από το οποίο μπορείς να τα παραγγείλεις και για να έρθουν στην πόρτα σου σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είσαι.

Επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα petheartshop.gr και βρες, αξεσουάρ, τροφές, είδη εκπαίδευσης και πολλά άλλα για σκυλάκια, γατάκια, κουνελάκια και πουλάκια!

12

image

image

Newsletter