twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 16:37
Εκτύπωση

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χίου με τη ΝΔ, κ. Νότης Μηταράκης, εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

12

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χίου με τη ΝΔ, κ. Νότης Μηταράκης, στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που έλαβε χώρα στη Χίο. 
 

Ο κ. Μηταράκης παρακολούθησε τη μαθητική νεολαία του νησιού αλλά και το υπερήφανο προσωπικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να παρελαύνουν τιμώντας την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Στην συνέχεια στις δηλώσεις του τόνισε πως σήμερα ο χιακός λαός στέλνει μήνυμα ενότητας, μήνυμα ειρήνης, ενώ τόνισε πως υπενθύμισε την ισχυρή αποτρεπτική μας δυνατότητα, η οποία προφυλάσσει την εδαφική μας ακεραιότητα.

Ακολουθεί η δήλωση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτή Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότη Μηταράκη: 

«Μεγάλη γιορτή σήμερα για την ορθοδοξία και την πατρίδα μας. Έννοιες ισχυρές στο χρόνο, έννοιες αλληλένδετες. Σήμερα ο χιακός λαός, παρουσία της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έστειλε ισχυρό μήνυμα ενότητας. Έστειλε ένα μήνυμα συνεργασίας και ειρήνης στους συμμάχους μας στην περιοχή. Υπενθύμισε όμως την ισχυρή αποτρεπτική μας δυνατότητα, η οποία προφυλάσσει την εδαφική μας ακεραιότητα. Χρόνια πολλά σε όλους!». 

12

image

image

Newsletter