twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 23:08
Εκτύπωση

12

Παρουσία του Γ.Γ. τού Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Δημήτρη Φραγκάκη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα η Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ChiosPress με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ήταν μάλλον υποτονική, καθώς η συμμετοχή ήταν περιορισμένη αφού ακόμη και μέλη της ΔΕΕΠ δεν πήγαν, ενώ και προσκεκλημένοι δεν παρουσιάστηκαν, όπως για παράδειγμα ο πρώην Βουλευτής, Γ. Πίττας που επέλεξε να μην πάει.

 

Στην κομματική εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφερειακής Αρχής Μουτζούρη: Βρουλής, Νύκτας, Αθηνάδης και Μπουρνιάς. Ακόμη παρών ήταν ο Δήμαρχος Χίου, Στ. Κάρμαντζης και οι Αντιδήμαρχοι: Ντομάτας και Ξενάκης. Παρών και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Γ. Μαλαφής. Επίσης παρόντες ήταν ο Ν. Μηταράκης και οι πολιτευτές Τρομπούκης και Γιαννούλου.

 

Στη συζήτηση δεν έγινε καμία αναφορά για την αποχώρηση του Στ. Μιχαηλίδη από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τονίστηκε ότι το κόμμα πρέπει να πάει ενωμένο στις εκλογές. Φαίνεται ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για το εκλογικό αποτέλεσμα που θα φέρει η Ν.Δ. στη Χίο μετά τον παρασκηνιακό αποκλεισμό του Στ. Μιχαηλίδη που το 2019 είχε λάβει πάνω από 5000 ψήφους.

12

image

image

Newsletter