twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 15:59
Εκτύπωση

12

Σε μεγάλη αναστάτωση βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία στη Χίο εξαιτίας της αποβολής του Στ. Μιχαηλίδη από το τοπικό ψηφοδέλτιο μέσα από θολές διαδικασίες και μεθοδεύσεις. Χθες, η Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας ευρισκόμενη προφανώς σε πανικό έβγαλε έναν λίβελο κατά του Στ. Μιχαηλίδη με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Μ. Κοντούδη που επίσης κατήγγειλε θολές διαδικασίες και μεθοδεύσεις, καθώς δε γνώριζε τίποτα γι’ αυτήν την ανακοίνωση και ούτε είχε συγκληθεί κάποιο όργανο.

 

Προχωρώντας το ρεπορτάζ σήμερα γύρω από τη Νέα Δημοκρατία η συγκεκριμένη ανακοίνωση φαίνεται ότι έκανε καλό στον Στ. Μιχαηλίδη, καθώς πολλοί γαλάζιοι, στελέχη που μάλιστα δεν τον στηρίζουν, σχολίαζαν το απαράδεκτο ύφος της ανακοίνωσης και αναγνωρίζουν ότι η ίδια η Νέα Δημοκρατία με τρόπο αχάριστο, δεδομένης της προσφοράς του για δεκαετίες, τον έθεσε εκτός κόμματος και αυτός πλέον είναι ελεύθερος να αποφασίσει τα επόμενα πολιτικά του βήματα. Επιπρόσθετα αυτή η σύνθεση της Νομαρχιακής Οργάνωσης, με όλο το παρασκήνιο εκλογής της που τη συνοδεύει, φαίνεται ότι εξοργίζει παλιά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι σχολίαζαν: «πώς είναι δυνατόν κάποια νεόκοπα άτομα στο κόμμα να κουνούν το δάκτυλο με αυτό το ύφος σε στελέχη του επιπέδου του Στ. Μιχαηλίδη. Σε στελέχη που έχουν φάει χώμα για το κόμμα στα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του ’80 και του ’90».

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Νέα Δημοκρατία είναι χωρισμένη στα δύο λίγο πριν τις εκλογές. Για το ποιος ευθύνεται για το γεγονός φαίνεται ότι οι γαλάζιοι το έχουν αναγνωρίζει και σίγουρα αυτός ο κάποιος δεν είναι ο Στ. Μιχαηλίδης που ανεξαρτήτως αν τον στηρίζουν ή όχι άπαντες και άπασες του αναγνωρίζουν ότι έχει δίκιο.

12

image

image

Newsletter