twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 13:23
Εκτύπωση

12

Σε μεγάλη αναταραχή και αναστάτωση βρίσκεται αυτήν την ώρα η Νομαρχιακή Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας της ανακοίνωσης που εστάλη στα ΜΜΕ κατά του Στ. Μιχαηλίδη.

 

Συγκεκριμένα το μέλος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης και αθλητισμού, Μ. Κοντούδης αδειάζει τον Λ. Μπλάτζιο με δήλωση που έκανε στη ChiosPress.

 

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Για την ανακοίνωση αυτή δεν συνεδρίασε το όργανο της Νομαρχιακής και προσωπικά ούτε ρωτήθηκα ούτε γνωρίζω κάτι. Διαφωνώ κάθετα με το περιεχόμενό της και σε καμία περίπτωση δεν το προσυπογράφω. Τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι, καθώς η πολιτική τοποθέτηση του κάθε ανθρώπου σε κάθε δεδομένη στιγμή είναι σεβαστή. Τέτοιου είδους πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη  μου δε θα τα επιτρέψω και θα θέσω το θέμα στην επόμενη πραγματική συνεδρίαση του οργάνου. Επίσης σίγουρα θα εξετάσω και τη δική μου στάση αναφορικά με τη δική μου συμμετοχή στο όργανο. Προσωπικά τα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική έχω μάθει να δουλεύω προς όφελος της κοινωνίας και των συμπολιτών μου και όχι να μένω σε κομματικά στεγανά και να εξυπηρετώ μικροπολιτικές σκοπιμότητες.»

 

Με δεδομένη τη δήλωση του Μ. Κοντούδη θα πρέπει ο Λ. Μπλάτζιος να τοποθετηθεί για το πώς βγήκε αυτή η ανακοίνωση;

12

image

image

Newsletter