twitter youtube google

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 17:16
Εκτύπωση

12

Η Ν.Ε. Χίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ως Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, καταδικάζουμε απερίφραστα την απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του Προέδρου του Κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη η οποία αποκαλύφθηκε σήμερα.

Τέτοιες τακτικές πλήττουν ανεπανόρθωτα τη Δημοκρατία μας και παραπέμπουν σε αλήστου μνήμες εποχές που νομίζαμε πως είχαμε οριστικά ξορκίσει.

Η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη επωμίζονται το χρέος ώστε να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση καθώς κύκλοι και εξωθεσμικά κέντρα που εν έτει 2022 μετέρχονται τέτοιες πρακτικές πρέπει να εξουδετερώνονται.

Διαφορετικά, εάν σιωπήσουν και αδιαφορήσουν καθίστανται συνένοχοι στη διάπραξη ενός πολιτικού εγκλήματος ανελευθερίας και καταπάτησης του δικαιώματος της ιδιωτικότητας.

Στην Ελλάδα της διαρκούς κοινωνικής κρίσης, της ακρίβειας, της οικονομικής ασφυξίας των οικογενειών, των πυρκαγιών, των συσσωρευμένων υγειονομικών ζητημάτων, των συνεχόμενων εθνικών απειλών από τους γείτονες, οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε τη Δημοκρατία μας, να καταδικάζουμε και να θέτουμε στο περιθώριο οτιδήποτε και οποιουσδήποτε επιχειρούν να την καταστήσουν ελλειμματική.

12

image

image

Newsletter