twitter youtube google

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 16:45
Εκτύπωση

12

H Φοιτητική Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είμαστε συντετριμμένοι και βαθιά συγκλονισμένοι με το σιδηροδρομικό δυστύχημα  στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε τόσους συμπολίτες μας, εκ των οποίων αρκετοί φοιτητές. Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

Χρέος της πολιτείας να διερευνήσει τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το μοιραίο δυστύχημα και η Δικαιοσύνη να αποδώσει τις ευθύνες που αναλογούν στους υπευθύνους.

Είναι πραγματικά θλιβερό, να συμβαίνουν τέτοια τραγικά γεγονότα, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα τον τόσο άδικο χαμό συνανθρώπων μας. Αφουγκραζόμαστε απόλυτα τον πόνο ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και συμπλέουμε με όλους όσοι προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες σε ειρηνικές διαμαρτυρίες κρατώντας ένα κερί στο χέρι.

Αυτές οι δύσκολες ώρες δεν προσφέρονται για μικροπολιτική και είναι ντροπή κάποιοι να βεβηλώνουν τη μνήμη των θυμάτων αυτής της ανείπωτης τραγωδίας με ανάρμοστες και βίαιες συμπεριφορές.

Δεν θα επιτρέψουμε να κινδυνέψει η ακαδημαϊκή ομαλότητα κανενός ιδρύματος, ούτε να μετατραπούν οι σχολές μας σε αρένες, προς όφελος καμίας μειοψηφίας.

12

image

image

Newsletter