twitter youtube google

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 16:24
Εκτύπωση

Τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022, ώρα 09.00 ξεκινά η εκδήλωση με θέμα «Βιώσιμος Τουρισμός στα νησιά του Αιγαίου», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κέντρο Βιώσιμης και Κυκλικής Βιοικονομίας» (https://bioeconomy.aegean.gr/). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο πρώην Α’ Γυμνασίου Σύρου, Αίθουσα «Παρθενώνας», Ερμούπολη. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022, ώρα 10.00.

12

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του Κέντρου Βιώσιμης και Κυκλικής Βιοοικονομίας στην προσπάθειά του να ενισχύσει την ανάπτυξη της Βιοοικονομίας και της Κυκλικής Οικονομίας στις Περιφέρειες του Βορείου και του Νότιου Αιγαίου, εστιάζοντας στις άμεσα συσχετιζόμενες υπο-δράσεις του και τα αποτελέσματά τους:

  • Hotel Footprinting – Μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των τουριστικών επιχειρήσεων
  • REproduct- Ανακύκλωση υλικών και παραγωγή νέων βιώσιμων προϊόντων

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές μείωσης Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος σε τουριστικές επιχειρήσεις και πρακτικές από φορείς που δραστηριοποιούνται στη συλλογή και την ανακύκλωση θαλάσσιων αποβλήτων και στην παραγωγή νέων προϊόντων από πλαστικά κυρίως απορρίμματα που καταλήγουν στις ελληνικές θάλασσες.

Θα υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης από απόσταση μέσω zoom.

Για δωρεάν εγγραφή στην εκδήλωση ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ

12

image

image

Newsletter