twitter youtube google

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 20:23
Εκτύπωση

Image and video hosting by TinyPicΤα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου προσφέρουν, για 5ο συνεχόμενο χρόνο, το εξ αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Οργάνωση και διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Σταυρινούδη Θεόδωρο.

 

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Φιλοδοξία του προγράμματος είναι η λειτουργική σύνδεση της θεωρητικής - επιστημονικής γνώσης με την πράξη, με τρόπο και σε βαθμό που οι συμμετέχοντες θα ωφεληθούν με γνώσεις και δεξιότητες άμεσα εφαρμόσιμες στην αγορά εργασίας.

 

Απευθύνεται σε απόφοιτους AEI - TEI – IEK αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με επαγγελματική εμπειρία στον τουρισμό ή / και μελλοντικό προσανατολισμό στον τουριστικό κλάδο. Η έναρξη του Προγράμματος θα γίνει στις 24/10/2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας (http://e-epimorfosi.aegean.gr/e-viewpr?prpd_id=230367&menu=general ) ή / και επικοινωνώντας με τη γραμματεία (22410 99424-6 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

12

image

image

Newsletter