twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 16:31
Εκτύπωση

12

Άξιος επαίνου είναι κοινωνικά ο Πολιτικός Μηχανικός, Μ. Γαλάτουλας που αρνήθηκε να αναλάβει έλεγχο ακινήτου για να βγει σε πλειστηριασμό. Ο ίδιος για το περιστατικό ανάρτησε σε μέσο κοινωνική δικτύωσης το παρακάτω κείμενο:

«Σήμερα το πρωί έλαβα ένα τηλεφώνημα από μία κυρία που εκπροσωπούσε την ..... εταιρεία (funds) και μου ζήτησε αν μπορώ να αναλάβω σαν μηχανικός τον τεχνικό έλεγχο ακινήτου που πρόκειται να γίνει κατάσχεση στην Χίο, τις ημερομηνίες .... Δεκεμβρίου παρουσία δικαστικού επιμελητή κλπ...

Εννοείται ότι της απάντησα όχι , λέγοντας της ότι εδώ στο νησί είμαστε κλειστή κοινωνία αλλά και ιδεολογικά δεν θέλω να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο..

Επειδή λοιπόν έχουν αγριέψει τα πράγματα θεωρώ ότι τεχνικός κόσμος του νησιού να απέχει και να μην συμμετέχει σε τέτοιες πρακτικές όσο δύσκολες και να είναι οι εποχές , όποια δυσκολία και να αντιμετωπίζει ο κάθε συνάδελφος.

Η δουλειά του μηχανικού είναι δημιουργική και αυτό πρέπει να καταλάβουμε όσο και αν λοξοδρομήσαμε την τελευταία δεκαετία, είμαστε για να παρέχουμε την δημιουργική υπηρεσία να φτιάξει ο καθένας το σπίτι του και όχι να το χάσει...

Εγω προσωπικά δεν θα συμμετάσχω στην κατάσχεση του σπιτιού ενός συμπολίτη μου (όποιες και αν είναι οι ευθύνες του) ούτε ανήμερα Χριστουγέννων ούτε οποιανδήποτε άλλη στιγμή ..

Αυτά τα λίγα αλλά σημαντικά νομίζω»

12

image

image

Newsletter