twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 16:40
Εκτύπωση

Πέρασαν δυόμιση μήνες και τα λύματα από βλάβη αποχέτευσης τρέχουν στους εσωτερικούς δρόμους του Θολοποταμίου και συγκεκριμένα μπροστά από την παιδική χαρά και την είσοδο της εκκλησίας. Δυσοσμία, κίνδυνος μόλυνσης με ότι άλλο συνεπάγεται. Δυόμιση μήνες, 20 μέτρα σωλήνα δεν μπορείτε να αλλάξετε. Μόνο λόγια και φιλολογίες είστε. Δεν μπορείτε, δεν ξέρετε, ούτε θέλετε, ακόμη και την καθημερινότητα να λύσετε, ξέρετε πολύ καλά να δίνετε αναθέσεις χωρίς προσφορές, με αδιαφανείς διαδικασίες. Έτσι, να γνωρίζουν μόνο οι γαμπροί σας, τα ανίψια, οι κουμπάροι, τα ξαδέλφια, λες και είναι μόνο αυτοί οι επαγγελματίες στη Χίο. Χωρίς να σας ενδιαφέρει αν υπάρχουν άνεργοι, αν υπάρχουν οικογένειες που τα φέρνουν δύσκολα, ειδικά και με την οικονομική και ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια. Αν υπάρχουν μονογονεϊκές οικογένειες που χρειάζονται το μεροκάματο. Θα μου πείτε «τι μας νοιάζει, μακριά από μας».

Κάνοντας και αυτή τη σκέψη πόσοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι πέρασαν από τη Χίο, διαπίστωσα πως μόνο αυτή η δημοτική αρχή κατάφερε να διορίσει μέλη της οικογένειας της. Στο παρελθόν ένας σύμβουλος το έκανε και ανήκει στη δική σας δημοτική αρχή.

Ακολουθούν φωτογραφίες που δείχνουν το πόσο καθαρά είναι κ. Αντιδήμαρχε Καθαριότητας

 

12

Και κ. Πρόεδρε της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.Χ. που ξέρεις πως παίρνονται οι αποφάσεις του υποβαθμισμένου δημοτικού συμβουλίου. Αφού λοιπόν τα ξέρεις όλα, πες στο χιώτικο λαό ότι αύξησες το μισθό σου ως πρόεδρος από 12000€ σε 19.000€. Δεν σου φτάνουν αυτά, παίρνεις και τα έξοδα συνεδριάσεως ενώ οι άλλοι δεν τα παίρνουν.

Το Νοέμβριο του 2019 που ανέλαβες, ήταν μηδενικό το χρέος προς τη Δ.Ε.Η. και τώρα ξεπέρασες τα 2,5 εκατομμύρια. Βγες να πεις μετά την πολιτική σου αποστασία πόσοι από την οικογένεια σου προσλήφθηκαν στο Δήμο. Δεν υπάρχουν άλλα παιδιά; Δηλαδή εσύ εφαρμόζεις αυτό που λέει ο λαός «βοήθα με φτωχέ μη γίνω σαν και εσένα». Έχεις κάνει κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς συνταξιούχων. Και τέλος, για τα πολλά σου ψέματα:

7 Βιολογικοί σε χωριά.

 Αφαλατώσεις:

  1. Περιοχή Κοντάρι
  2. Θόλος
  3. Βύρι- Λιλικά
  4. Αποχετευτικό Κάμπου
  5. Τριτοβάθμιος βιολογικός Χίου
  6. Δίκτυο μεταφοράς νερού μετά τον τριτοβάθμιο

Είναι ή δεν είναι των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.Χ.; Εδώ 20 μέτρα σωλήνα στο Θολοποτάμι δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε και θα έκανες τέτοια έργα;

Τελευταία ερώτηση. Ξεκίνησες τη θητεία σου με χρηματικό υπόλοιπο 700.000€;

Θα ήταν χρήσιμο να αναφερθώ και για τα Γρίδια που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 23/11/2022 και είναι στην ημερήσια διάταξη.

Ενώ γνώριζες ότι όλη η έκταση και οι εγκαταστάσεις στην περιοχή Γριδιών- Νενήτων ανήκει στο Δήμο, έφτιαξες ίδρυμα και πήρες την περιουσία του Δήμου στο ίδρυμα χωρίς να γνωρίζει καμία υπηρεσία του Δήμου Χίου και εισπράττατε ενοίκια και ρεύμα, ενώ το ρεύμα το πληρώνει ο Δήμος. Όλα αυτά για τα ψηφαλάκια.

 

 

ΓΡΑΦΕΙ: Γ. ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ

Υ.Γ.: Τελικά που ανήκετε ως ανεξάρτητος, στους 14 ή στους 27; Γιατί, εγώ σας βλέπω να απολαμβάνετε την εξουσία με τους 14.

12

image

image

Newsletter