twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 16:41
Εκτύπωση

12

Άφωνοι άμεναν οι αστυνομικοί της Μυτιλήνης την Πέμπτη το βράδυ όταν ειδοποιήθηκαν για ύποπτες ενέργειες εμπρησμού  στην περιοχή του Προφήτη Ηλία της Μυτιλήνης εκεί όπου μια μέρα πριν είχε ξεκινήσει φωτιά και αντίκρυσαν μία παρέα παιδιών 10 με 11 ετών τα οποία μένουν μόνιμα στη γύρω περιοχή.

 

Η έκπληξη των αστυνομικών μεγάλωσε ακόμη περισσότερο  όταν ρωτώντας τα παιδιά για το αν είδαν κάτι περίεργο σχετικά με τις φωτιές, ένα παιδί της παρέας υπέδειξε ένα συνομήλικό του αγόρι 11 ετών το οποίο παραδέχθηκε ότι έβαλε τη φωτιά στις 10 Αυγούστου στην περιοχή της Λαγκάδας. 

 

Το αγόρι γεννημένο το 2011,  δεν συνελήφθη, όμως σχηματίσθηκε δικογραφία και η υπόθεση όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις παιδιών κάτω των 12 ετών παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων. Συνελήφθη ωστόσο η μητέρα του παιδιού με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ανήλικο αγόρι παραδέχθηκε ότι έβαλε φωτιές τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στη Μυτιλήνη. και αιτιολογώντας την ομολογουμένως ασυνήθιστη πράξη του είπε ότι του αρέσει να βλέπει τους πυροσβέστες να σβήνουν φωτιές. 

 

 

 

 

Πηγή: stonisi.gr

12

image

image

Newsletter