twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 20:49
Εκτύπωση

12Ο πρόεδρος, Γιαμάς Αργύρης, και το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Χίου «Παναγία Νεαμονήτισσα» με τη λήξη και της φετινής σχολικής χρονιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του, το οποίο χάρη στην αφιλοκερδή προσφορά τους σε μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου λειτούργησε επιτυχώς για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε την Φιλόλογο Βατάκη Ευαγγελία, τους Μαθηματικούς Φραγκάκη Κώστα και Μιχαλάκη Άρη, την καθηγήτρια Φυσικής Σερέτη Μάρθα, την καθηγήτρια Αγγλικών Τσουκαλά Ελευθερία, την καθηγήτρια Τουρκικών Φύκια Πολυκάρπη, την καθηγήτρια Γαλλικών Θωμά Κατερίνα και την εθελόντριά μας Βατάκη Ραφαέλα. 

Το Κοινωνικό μας Φροντιστήριο θα λειτουργήσει και φέτος με νέα τμήματα για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και τμήματα δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους. Επισημαίνουμε ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο δεν απευθύνεται μόνο σε τρίτεκνες οικογένειες, αλλά δυνατότητα εγγραφής έχουν και μη τρίτεκνες οικογένειες. 

Εθελοντές καθηγητές που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του συλλόγου: 2271080711 τις ημέρες Τετάρτη 17:30-20:30 και Σάββατο 10:00-13:00 ή να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον σύλλογό μας και νωρίτερα τις ημέρες και ώρες που προαναφέρθηκαν. 

12

image

image

Newsletter