twitter youtube google

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 18:01
Εκτύπωση

12

Ξεχασμένοι από την ελληνική κυβέρνηση είναι εδώ και πάνω από 50 μέρες οι ναυτικοί μας στο Ιράν, μετά το ρεσάλτο των «Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης» στον Περσικό Κόλπο στα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια Delta Poseidon και Prudent Warrior.

Σε άλλες εποχές, θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των 10 Ελλήνων και του ενός Κύπριου ναυτικού που βρίσκονται κρατούμενοι για μήνες στα κάτεργα του Ιράν.

Σε άλλη χώρα, το εκεί υπουργείο εξωτερικών Θα είχε σηκώσει γη και ουρανό, θα είχε προσφύγει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, Δεν θα άφηνε πέτρα στην πέτρα μέχρι να απελευθερωθούν.

Στην διεφθαρμένοι μπανανία όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Για την ακρίβεια, είναι εφιαλτικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η ρεμούλα με το ιρανικό πετρέλαιο και την παράνομη κατάσχεση του, έχει σίγουρα πολιτικό πρόσημο και πιθανότατα εμπλοκή στελεχών της κυβέρνησης.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις των προ των όρων της κατάσχεσης του πλοίου ρωσικών συμφερόντων, το οποίο όμως δεν υπόκειται στις ευρωπαϊκές κυρώσεις.

Κάποιοι λοιπόν προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τους συμπατριώτες μας που υποφέρουν εδώ και μήνες κρατούμενοι, μακριά από τις οικογένειές τους. Σε αυτό το βρώμικο και απάνθρωπο σχέδιο, συμμετέχουν δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και της πολιτικής σκηνής.

Πρόκειται για εθνική ντροπή, πρόκειται για την απόδειξη ύπαρξης ενός επικίνδυνου καθεστώτος που διέπει κάθε αρμό του πολιτεύματος και που νομοτελειακά, οδηγεί σε εθνικές καταστροφές.

Διότι για τέτοια καθεστώτα, η ζωή των Ελλήνων δεν έχουν καμία αξία. Είτε είναι ναυτικοί, είτε είναι συνταξιούχοι, είτε είναι εργαζόμενοι, είτε είναι ανήλικα παιδιά.

 

 

 

 

 

Πηγή: ergolavikoi.gr

 

 

12

image

image

Newsletter