twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 14:29
Εκτύπωση

imageΜε απόφαση του ΔΣ του Δήμου Χίου καταγγέλθηκε η σύμβαση με την ιδιωτική εταιρεία Οικόπολις που μέχρι τώρα διαχειριζόταν τα ανακυκλώσιμα υλικά που συλλέγονταν από τις υπηρεσίες αποκομιδής του Δήμου. Με απόφαση του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης ΔΙΑΝΟΧ Α.Ε. αποφασίστηκε η εκποίηση των συλλεγόμενων ανακυκλώσιμων υλικών των Δήμων Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, έως την δημιουργία Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών από τον ίδιο τον Δήμο.

 

Ο Δήμος Χίου με ανακοίνωσή του καλεί τους δημότες που στήριξαν τον θεσμό της ανακύκλωσης να συνεχίσουν να ανακυκλώνουν, με την διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Χίου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθή διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών.

 

Παράλληλα ο Δήμος Χίου δημοσίευσε πρόχειρη, φανερή, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκποίηση των συλλεγόμενων ανακυκλώσιμων υλικών από το δίκτυο των μπλε κάδων ανακύκλωσης του νομού Χίου με τα οχήματα αποκομιδής των Δήμων όπως περιγράφεται στη σχετική διακήρυξη και βάσει του ΠΔ 270/81. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 27η Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χίου στην οδό Δημοκρατίας 2 στη Χίο ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙΑΝΟΧ Α.Ε..

 

 

 

 

 

 

 

12

image

image

Newsletter