twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 19:04
Εκτύπωση

imageΚαλοκαίρι. Η αγαπημένη μας εποχή. Επιτέλους η μέρα μεγαλώνει, ο ήλιος αρχίζει να καίει και στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η σκέψη των διακοπών και της θάλασσας.

Υπάρχει όμως και μια άλλη σκέψη στο μυαλό σου. Μια που δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Σκέφτεσαι που θα βρεις τα ιδανικό ζευγάρι πλατφόρμες και πέδιλα, για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Θέλεις κάτι θηλυκό, νεανικό, glam και μέσα στις τάσεις της μόδας.

Μην σε πιάνει το άγχος.

Έψαξα εγώ για σένα και σου βρήκα το τέλειο μέρος, για όλα φθηνά καλοκαιρινά γυναικεία παπούτσια online. Αυτό δεν είναι άλλο από το ηλεκτρονικό κατάστημα Chica Clothing.

Εδώ θα βρεις πλατφόρμες, που θα σε εντυπωσιάσουν. Οι γυναικείες πλατφόρμες είναι ένα μεγάλο trend και υπάρχει στην μόδα κάθε καλοκαίρι. Πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε;

Συνδυάζουν ιδανικά την άνεση με το στυλ και σου δίνουν το ύψος που θέλεις, χωρίς να κουράζεσαι και να νιώθεις άβολα. Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στυλ, είναι σίγουρο πως εδώ θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

Διάλεξε ανάμεσα σε πλατφόρμες με ξύλινο, ψάθινο ή πάτο με φελλό, σε μια εντυπωσιακή συλλογή από έντονα και καλοκαιρινά χρώματα, που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα αναδείξουν τα καλλίγραμμα πόδια σου.

Οι επιλογές που έχεις είναι πραγματικά ανεξάντλητες και θα συνδυάσεις μοναδικά και stylish σύνολα, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί στην δουλειά, μέχρι μια λαμπερή βραδινή έξοδο.

Εγώ σου προτείνω κάτι διαφορετικό και εντυπωσιακό. Τι λες για μια πλατφόρμα με ψάθινο πάτο και περίτεχνα Aztec μοτίβα; Τόσο απλή, αλλά και τόσο ιδιαίτερη παράλληλα.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα maxi φόρεμα, ή ένα σορτσάκι με ένα crop top και είσαι έτοιμη!

Πάμε τώρα στα πέδιλα. Η επιτομή της θηλυκότητας και της κομψότητας για την κάθε γυναίκα. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα δεν είναι απλά το απόλυτο καλοκαιρινό trend.

Είναι ένα fashion statement και ένας απίστευτα σέξι τρόπος για να αναδείξεις το στυλ, αλλά και τα πόδια σου. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Chica Clothing θα βρεις μια εντυπωσιακή συλλογή από πέδιλα, που θα ολοκληρώσουν το look σου και θα σου χαρίσουν μια elegant και chic αισθητική.

Διάλεξε σήμερα ανάμεσα σε πέδιλα με λεπτό και ψηλό ή χοντρό τακούνι, σε τολμηρά καλοκαιρινά χρώματα, αλλά και στα κλασσικά, όπως είναι το μαύρο και το nude που ταιριάζουν με τα πάντα και κολακεύουν κάθε εμφάνιση.

Εσένα ποιο είναι το στυλ σου; Είσαι περισσότερο ρομαντική και θέλεις ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο στιλέτο, ή τολμάς και έχεις rock διάθεση, οπότε θα προτιμούσες ένα πέδιλο με χοντρό τακούνι και πλατό από φελλό;

Εγώ σου προτείνω να τολμήσεις κάτι διαφορετικό. Τι λες για αυτό το ζευγάρι ασημί πέδιλα με ιδιαίτερα δεσίματα; 

Το ασημί είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά outfits και στυλ. Το λεπτό τακούνι είναι hot trend φέτος και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα περάσεις απαρατήρητη, όπου κι αν βρεθείς.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Chica Clothing θα βρεις κάθε γυναικείο ζευγάρι παπούτσια που ονειρεύεσαι. Είναι δεδομένο πως δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.

 

12

image

image

Newsletter