twitter youtube google

Πραγματοποιούνται τεχνικές εργασίες και η ChiosPress θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μόλις ολοκληρωθούν.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 13:14
Εκτύπωση

Σήμερα στις 11:00 ήταν προγραμματισμένη να συνεχιστεί η δίκη του Μ. Σκούφαλου και ακολούθως θα άρχιζε και η δεύτερη δίκη των Σκούφαλο και Αμπαζή. Ωστόσο πριν την αγόρευση των δύο δικηγόρων και ακολούθως την πρόταση του Εισαγγελέα και την απόφαση του δικαστηρίου, οι δύο κατηγορούμενοι έκαναν δήλωση, με την οποία ανακαλούσαν όλους τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς τον Β. Μήτσουρα, ενώ διευκρίνισαν ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να θίξουν την τιμή και την υπόληψη του.

image

Αναλυτικά η δήλωση των κ.κ. Σκούφαλου και Αμπαζή που κατατέθηκε επίσημα στα πρακτκά του δικαστηρίου και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει:

 

«Οι κατηγορούμενοι δηλώνουν ότι οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις τους είχαν ΑΜΙΓΩΣ ιδεολογικά χαρακτηριστικά, στρέφονταν κατά της τότε δημοτικής αρχής και δεν είχαν καμία πρόθεση να θίξουν την τιμή και την υπόληψη κανενός, συμπεριλαμβανομένου και του μηνυτή κ. Βασιλείου Μήτσουρα. Στόχο είχαν να αναχαιτίσουν τη δραστηριοποίηση των ΚΟΙΝΣΕΠ σε όλη την Ελλάδα και να προστατέψουν τα συμφέροντα των εργαζομένων σύμφωνα με τις πάγιες θέσεις και τις αρχές της ιδεολογίας τους

 

Μετά το δικαστήριο ο δικηγόρος του κ. Μήτσουρα, Ιωάννης Μικέης έκανε δήλωση, χαρακτηρίζοντας τη σημερινή μέρα ως μέρα μεγάλης δικαίωσης του Β. Μήτσουρα.

 

 

 

12

image

image

Newsletter